Blogolj!

Művészi mesterterv


A tévhitek kora lejárt. Még hogy a nők nem értenek a szereléshez, idegenkednek a csavaroktól, a szerszámoktól, szereléstől?

Mi az hogy, nagyon is!

Ez a 21. század, és a kislányok nemcsak Barbie babáknak, de a játék szerelődoboznak is nagyon tudnak örülni. Ne csak a konyhába szorítsuk be csemeténket, hagyjuk bátran, hogy ő vegye a kezébe a dolgokat.

Akárcsak Pappné Majer Anita, a Stancforma Kft. ügyvezető-helyettese, designere. Szerszámkészítő édesapja mellett ismerte meg a szakma csínját-bínját, ott szeretett bele az apró részletekbe, a pontos tervezésbe és a kétkezi munkára épülő gondos megvalósításba. A képzőművészeti iskola elvégzése óta erősíti a családi céget, ahol szinte valamennyi munkakört el tudja látni. Higgyünk a szemünknek: ő, azaz egy hölgy a lelke a papíripari és egyéb célú kimetsző szerszámokat, kitörőket, pertinax lemezeket gyártó Stancforma Kft.-nek. A kreatív energia, a csavaros ész és a lágy finomság egymásba kapaszkodva szüli egyedi, páratlan termékeiket.

A vállalkozásuk épp olyan ügyes a pályázatok terén, mint a kivitelezésben. Ennek köszönhető, hogy uniós támogatás révén a legkorszerűbb gépeket szerezhették be, melyekkel külföldi megrendeléseket is teljesítenek.

Apukák, anyukák, haladjunk a korral! Jéghercegnős ékszerek mellett nyugodtan lepjük meg legóval és kis játékszerszámokkal is a Hercegnőt, aztán hagyjuk, hogy szárnyaljon a fantáziája, kibontakozzon a kreativitása!

Majd az idő eldönti, hogy mesterien művészi vagy művészien mesteri-e a csemete. Legyen ez a mesterterv!

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/47081/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?