Blogolj!

Szanyi kapitány és a magyar baby boom


„Száz gyereket, ezeret! Sőt, húszezeret (húszmilliót) nemzek és elhelyezek” – Petőfi után szabadon: a szocialista EP-guru nem ismer lehetetlent. És ez így van jól.

Szanyi Tibor megint húzott egy váratlant. Előállt a 2018-as esztendő legkifinomultabb, legmarkánsabb, egyben legvonzóbb miniszterelnök-jelölti programjával, hihet adva és alternatívát nyújtva a legreménytelenebb ellenzéki szavazók számára is.

Az MSZP Hofi Gézája egy Index-cikket osztott meg közösségi oldalán, mely az RTL Klub értesüléseire hivatkozva arról számolt be: a becslések szerint Magyarországon jelenleg 20 ezer gyermek vár arra, hogy örökbe adják, ennek ellenére közülük évente csak 900 kerül új szülőkhöz. Ezzel párhuzamosan egyre többen – nyilván a gyermekvállalással hiába kísérletező, tehát gyermektelen párok – szeretnének örökbe fogadni, sőt, büntetőtörvénykönyv ide vagy oda, egyre többen fizetnének is a gyermekért, akár 3-5 milliót egy-egy magzatért, kisbabáért.

No, ezen a ponton gurult el a szegfűs brüsszelita esti bogyója.

Szanyi Tibor, akinek már az óvodában is vodka volt a jele, kormányfői haditervet hirdetett

anélkül, hogy amúgy bárki is felkérte volna erre, vagy megbízta volna ezzel a tisztséggel.

„Ha miniszterelnök lennék, mind a 20.000 ezer gyereknek családot találnék”

– pötyögte be „kakaóbiztos” notebookján a cseppet sem önbizalomhiányos politikus, egyúttal meghirdetve a fantázia-torzszülött Szanyi-kormány családpolitikai alapelveit.

Tekintsük el attól most attól az aprócska, értelemzavaró a „szanyikapitányos” elírástól, hogy az általa odabiggyesztett szám valójában „20 ezer ezer”, tehát 20 millió; tételezzük fel, hogy ténylegesen 20 ezer gyermekre gondolt a derék szocialista koccintós. (Bár, Superman-képességeit ismerve, ki tudja...) Az is szép húzós, kerek száma, ugyebár.

Eddig is tisztában voltunk vele, hogy megfelelő mennyiségű célzófolyadék magához vételét követően Szanyi elvtárs a vízen is képes járni, most azonban újabb csodás képességéről tett tanúbizonyságot. Egy csapásra rendet vág a rendetlenségben, biztonságot nyújt a családjukat vesztett csemetéknek, tüneti kezelést biztosít a kétségbeesetten kísérletező nőknek, és megálljt parancsol a magyarságnak a demográfiai lejtőn.

Persze azt nem részletezte, pontosan hogyan is gondolja a bonyolult és összetett problémakör megoldását.

A magyar hölgyek érdekében

csak reménykedni tudunk benne, hogy nem saját maga akár 20 ezer gyermeket nemzeni 20 ezer epekedő magyar anyának,

és a kicsik jövőjét szem előtt tartva

bízunk abban is, hogy nem ő maga akarja örökbe fogadni mind a 20 ezer gyermeket, akiről lemondtak a szülei.

Ettől függetlenül végre egy igazi legény a gáton! Legyünk pozitívak: itt az első és egyetlen valódi ellenzéki miniszterelnök-jelölti program, mely túlmutat a napi Orbán-ellenes gyalázkodáson. Nagyotmondásában és hihetetlenségében is építő jellegű, előremutató, tartalmas, valódi víziót felvázoló, kellőképpen nemzeti és keresztény is.

Emeljük poharunkat!

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/47456/pics/lead_800x600.jpg
családpolitika,demográfia,gyermekvállalás,MSZP,örökbefogadás,Szanyi Tibor
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Emőke 2018-01-20 12:56:56
Ő fog segíteni a gyerek után epekedő nőknek és mindegyiket "megelleti"?
Tettre készennyi folyékony táplálék után!!!!!!!!!!
Válaszolok
Zoltán 2018-01-20 11:27:24
- na, most, ha, el akarnak passzolni gyerekeket, akkor adjanak hozzájuk pénzt is, hogy el ellehessen őket tartani!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?