Elvisszük az otthonodba a KŐFESZT-et! Kőfeszt-film 2019.09.29. 18:55 M5
hirdetés
Blogolj!

MSZP-s politikus olcsón bérelhető!

Van ez a jópofa nyelvtörő, hogy Amerika az amerikaiaké. Na most úgy fest, hogy ez itt nálunk nem működik, mert Makó a hódmezővásárhelyieké. Vagy fordítva. Vagy ki tudja miképpen képzelik ezt az MSZP-nél a nagy zavar közepette, mert úgy tűnik azt se tudják hol vannak.

Tudniillik a makói Fideszes városvezetést folyamatosan azzal támadja alaptalanul a Jobbik - és a hasonlóan komolyan vehető ellenzéki pártok -, hogy Hódmezővásárhely beleavatkozik a város életébe. Persze úgy tűnik, más elbírálás alá esik, és bocsánatos bűn, ha Makó avatkozik be Hódmezővásárhely mindennapjaiba.

Ugyanis a vasarhely24.hu és a makohirado.hu közzétett egy képet, ahol Csávás Antal, a makói MSZP iroda vezetője (a képen középen), Hódmezővásárhelyen teljes lelki nyugalommal aláírást gyűjt, kampányol az egyébként nyolc párt által támogatva is „függetlenként” induló Márki-Zay Péternek. 

Emlegethetnénk itt gerendát meg szálkát, de felesleges lenne, mert a kifogáspestis már megfertőzte őket, és tudjuk, hogy rutinból kimagyaráznák valami égbekiáltóan nevetséges magyarázattal. Bár rég nevettem egy jót, így szívesen meghallgatnám.

Az ott nem is Csávás Antal, hanem a Csávás Antal hasonmásverseny első helyezettje. Vagy valami ilyesmi. 

Úgy fest, Makó és Hódmezővásárhely között lesz a mi Bermuda-háromszögünk, ahol ilyen rejtélyes esetek is megtörténhetnek.

Ugyanitt MSZP-s politikus olcsón bérelhető. Jelige: MZP (nem MSZP!)

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/47431/pics/lead_800x600.jpg
Hódmezővásárhely,Márki-Zay Péter,MSZP
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Emőke 2018-01-19 17:16:42
Menjen a pokolba!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?