Blogolj!

Megint egy gyurcsányi hazugság...


Idegen tollakkal ékeskednek a DK-sok, akik Vona Gábor dicsőségét sajátítanák ki.

Hazudni márpedig tudni kell! Reggel, éjjel meg este. Ha valamiben, akkor ebben aztán tényleg tökélyre fejlesztette profizmusát Gyurcsány Ferenc őszödi miniszterelnök és politikai, valamint médiasleppje. A baj csak az, hogy most már a legtöbb esetben másodpercek alatt buktatják le magukat, szóval

még a sánta csigánál is könnyebb őket lekapcsolni.

„Minden idők legnépszerűbb politikai videója lett a Facebookon”

Gyurcsány Ferenc a keleti országrészben forgatott „oknyomozó filmje” – harsogja elképesztő büszkeséggel a DK propaganda-hadosztályának egyik „fedett ügynöke”, a Nyugati Fény. A fényesek annak kapcsán tolják az arcunkba ezt a gigaállítást, hogy három nap alatt átlépte az 1 milliót (sőt, azóta már az 1,2 milliót is) böszme-Főnöknek az állítólagos ukrán nyugdíjcsalókról készített, show-elemeket sem nélkülöző mozgóképsorozata.

Pofon 1: „kegyesen” kifelejtették a sikerkampányból a „magyar” jelzőt. Nehezen hihető ugyanis bárki számára is, hogy „Gyuriferi” a külföldi elitet is lazán kenterbe veri, ergo úgy mászott fel a csúcsra, hogy a komplett nemzetközi piacot is meghódította.

Pofon 2: a honi politikum egyik legtitokzatosabb figurája, Tarjányi Péter érdekeltségébe tartozó Zoom.hu – talán akaratlanul – már fültövön is suhintotta a DK-teamet. Villámgyorsan kikukázták: a legtöbb nézőt vonzó magyar politikusi Facebook-videó eddig Vona Gábor Jobbik-elnöké, aki az olimpiai pályázat visszamondása után kérdezte a parlamentben Orbán Viktort. Persze „meglehet, hogy nem is az ő szavai, hanem a kormányfői válasz miatt jött össze a 2,5 milliós megtekintés” – jegyzi meg a Zoom.hu, emlékeztetve a Vonát hasba szúró miniszterelnöki klasszikusra:

„Nem én szoktam más férfiak szoknyája mögé bújni.”

Gyurcsányék tehát még jócskán gyúrhatnak. Előre ittak a magyar medve bőrére.

Ezt is elkúrtátok. Nem kicsit.

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/47411/pics/lead_800x600.jpg
DK,Facebook,Gyurcsány Ferenc,Jobbik,Orbán Viktor,vona gábor
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Gizella 2018-01-19 12:08:22
Mire alapozza az állítását a böszme? Hol marad a cáfolat? Az ilyen baromság úgy terjed,mint a nátha. az egyszerű emberek körében egy ilyen állítás maga a fátum. Aztán beég az agyakba,és lehetetlen lesz a szektások agyából ezt kitörölni :((
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?