Blogolj!

Zuckerberg összekacsintott a vallásgyalázó Kunczéval


Úgy tűnik, a katolikus hit misztériumát bátran és következmények nélkül sértegetheti a volt piarista diák. Tombol a liberális kettős mérce a zuckerbergi gyakorlatban.

Iszonyatosan csípi balliberálisaink szemét, hogy a hódmezővásárhelyi plébános atya talán szokatlan nyíltsággal, mégis kristálytisztán helyretette a hitével kérkedő ellenzéki üdvöskét, Márki-Zay Péter álfüggetlen polgármesterjelöltet. Felhívta rá a figyelmet, hogy rossz úton jár, aki önös érdekében zűrzavart kelt, és egyébként anélkül, hogy város- és közösségépítő programként akár egyetlen sort vagy gondolatot is papírra vetett volna, hazugságáradattal mérgez. Például azzal, hogy hiányos (egyház)történeti ismereteire fittyet hányva alávaló módon összemossa az ordas eszmék nemzetromboló diktatúráit a szabad választások demokráciájával.

Kuncze Gábornak is kinyílt a bicska a zsebében, és azzal a lendülettel mint kiöregedett, szenilis elefánt rontott a porcelánboltba. A síron túlról is kísértő SZDSZ valamikori elnöke, emblematikus alakja lazán vallásgyalázó képet posztolt közösségi oldalán, amivel

nemcsak saját prosztóságát mutatta be, de egyúttal Zuckerberg és virtuális világának undormány kettős mércéjéről is lerántotta a leplet.

Néhány jóérzésű keresztény Facebook-lakó – köztük Stoffán György író – „jelentette” ugyanis az egykori piarista diák Kunczét, aki a katolikus hit misztériumát, magát Jézust sértette, ergo egy jól körülhatárolható vallási csoport ellen keltett gyűlöletet. (A „Charlie Hebdo ocsmány stílusában” – via Stoffán.)

A baj az, hogy most már „papírja van róla”: nyugodtan és bátran teheti.

Hiszen a hitükben meggyalázottak hiába várták, hány napra meszelik el a megbuggyanás útjára lépett exbelügyért, hamar megkapták a képükbe a nyers választ: egyre sem, hiszen a kunczei mocsok nem sérti a Zuckerberg-birodalom egyik „közösségi alapelvét sem”.

Jól nézünk ki!

Képünkbe röhög a liberális kettős mérce és ízlésdiktatúra.

A Zuckerbergek és a Kunczék világában következmények nélkül bele lehet gyalogolni katolikus (és protestáns) százmilliók érzékenységébe, ki lehet gúnyolni az eucharisztiát, azaz Jézus Krisztus testét és vérét. Meg lehet gyalázni a keresztény jelképeket és a keresztény embereket. Úgy tűnik, csak a nemi, szexuális és erkölcsi deviancia: az elkorcsosult kisebbség, valamint bizonyos kivételezett faji, vallási közösségek méltóak az oltalomra – „a” közösségi alapelvek szerint csakis ezek felemlegetéséért jár kirekesztés.

Vagyis ők a „sértegethetetlenek”, a „sérthetetlenek”.

Szép, új világ ez! Meddig tűrjük még?

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/47358/pics/lead_800x600.png
Facebook,kereszténység,kettős mérce,Kuncze Gábor,liberális,SZDSZ,vallásgyalázás,Zuckerberg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Emőke 2018-01-18 16:00:18
Hogy lehet ilyen hányadék egy volt piarista diák? Ezt tanították neki (is?) az egyház? Fujjjjjjjjjjjj!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?