Blogolj!

Gulyás Márton ismét állami falra mocskolt


Gulyás Márton hivatásos zavarkeltő és amatőr festő, most az Állami Számvevőszék épületét kente össze… 

Fotó: 24.hu

A fiatalembernek van ebben rutinja, hiszen korábban a Sándor Palotát is megdobta egy festékes flakonnal. A szerdai akciója azonban egy kicsit más volt, mert most még egy rendőrt is összefestett, ami azért már egy egészen másik büntetőjogi kategória.

Azt nehéz kitalálni, hogy mit akar a művész. Mert, hogy lelkes piktorról van szó, az nem is lehet kérdés, de nehéz eldönteni, hogy mi van ilyenkor a fejében. Vagy az eszében. Nem, inkább a fejében. Mert ugye ezzel az egésszel csak néhány takarítót szívatott meg, akiknek a hidegben kell lemosniuk Gulyás Márton gyalázatát. Elhihetjük, hogy az épület lelkivilága nem sérült, de a benne dolgozók – kivéve persze a takarítókat – magasról tesznek arra, hogy az amatőr festő mit alkotott. Az megint más kérdés, hogy a helyzetből született egy kapufa is, mert sikerült a székház melletti étterem falát és ablakát is összefesteni.

Ne felejtsük el, hogy ugye egy korábbi akciójának eredményeként van neki egy jól sikerült felfüggesztett börtönbüntetése, aztán ugye volt a Sándor Palota összedisznózásáért egy 300 órás közmunka is. Szóval most nagy bajban lehet Gulyás Márton, hiszen színes a priusza. Mondjuk ez legyen az ő problémája. Az viszont kicsit bánt, hogy a festőt nem vitték el a rendőrök.

 

8
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/47335/pics/lead_800x600.jpg

Hozzászólások

A bejegyzésre 8 db hozzászólás érkezett!
gábor válasza: Suarez jr bejegyzésére 2018-01-17 17:52:54
Igazad van!Nem tudnék úgy elmenni mellette,hogy ne verjem állon!Alig várom,hogy valaki végre megtegye.
Válaszolok
Szabó válasza: sharzi emilia bejegyzésére 2018-01-17 16:37:14
az ilyen típusú intézkedés attól tartok inkább szavazatot visz ,semmint hoz !!
Válaszolok
sharzi emilia válasza: Suarez jr bejegyzésére 2018-01-17 16:09:57
na ez a baj. önt úgy megbüntetnék, hogy attól koldulna. ez a szarkupac meg fújja, és még riportot is ad.
Válaszolok
sharzi emilia 2018-01-17 16:07:34
a rendőr miért nem bilincselte meg? kérik a papírjait, a többi hat idióta meg fest tovább. ilyen hülye rendőröket még nem láttam
Válaszolok
Jánosné 2018-01-17 16:05:50
Túlságosan sokat enged meg magának ez a mocsok. Nem ártana szigorúbban büntetni, le kell vele mosatni, és minden két törlés között jó fenékbe is kéne rúgni.
Válaszolok
Laszlone válasza: Illés bejegyzésére 2018-01-17 15:58:24
Megértem 65 évet, megértem a Kádár rendszert, dolgoztam a demokráciában is, eért?, hogy ilyet meglehessen csinálni? Szomorú. A Kádár rendszerben lenyomták volna földre és megbilincselték volna. Szégyentelenek
Válaszolok
Suarez jr 2018-01-17 15:57:33
Először : én most elindulok egy villamoshoz és lelocsolom egy vödör okkersárgával, még a kalauzt is lepingálom !! Remélem ugyanúgy bánnak el velem is --azaz sehogy -- mint kulás mancival !! Ha nem úgy lesz , akkor meg sem állok Brüsszelig, Strassburgig..... Másodszor : ezt a tetűt ---nem fiatalember, mint ahogy írni tetszett ,,!!?--- ezt a garázda rusnya férget , mikor vágjuk már úgy pofán , hogy egy életre megtanulja , hogyan kell élni, viselkedni egy társadalomban. Mert az ő barom módon történő viselkedése engem irritál, és azért azt nem tűröm el !! Ha viszont találkozom vele a füleit a pofájába adom rágózni !!! Eszébe juttatom, hogy a migriket is sok minden idegesíti !!!!! Véget kell vetni ennek az őserdöbe való agyalágyult viselkedési formának...... Tisztelettel !!
Válaszolok
Illés 2018-01-17 15:47:36
Rögtön ítélő bíróság,döntés:eredeti állapot vissza állítása.A rendőr lefestéséért,min.néhány hónap börtön,"megfelelő" rabtársakkal.Azt nem hiszem hogy rongálásér nem lehet elítélni.Nem lehet olyan bal fácán törvénykezés,hogy ezt megússza.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?