Blogolj!

Belehúzott az MSZP: egy képviselője feljelentette Orbán Viktort

Egy MSZP-s képviselő feljelentette Orbán Viktort – és másokat –, mert úgy véli, hogy a miniszterelnök csalt.

Szóval Korózs Lajos felkelt szerda reggel, eldúdolta az internacionálét, adott egy erős felkavaró élményt a kávéjának és kipattant a fejéből a karácsonyi szikra – az istenit ne hozzuk össze a szocialistákkal –, hogy ezen a szomorú szerdán meg lépnie kell, már nem bírja magában tartani. Fogta magát, besétált a Legfőbb Ügyészségre és úgy feljelentette Orbán Viktort, mint a huzat. (Nem, nem a Szél, ő még csak felkészül ugyanerre.)

Korózs képviselőnek így 2018. januárjában jött meg a gondolat a fejébe, hogy

 

feljelentést tesz hivatali visszaélés, közfeladati helyzettel visszaélés, azaz közfeladattal kapcsolatos kötelesség megszegése, valamint csalás és hűtlen kezelés miatt Orbán Viktor miniszterelnök, Selmeczi Gabriella korábbi nyugdíjvédelmi miniszterelnöki megbízott és Matolcsy György korábbi nemzetgazdasági miniszter, mostani jegybankelnök ellen.

 

A betyár mindenit! Sőt a rézfán fütyülőjét! Hovatovább azt a leborult szivarvégit!

Szóval azzal semmiképpen se vádoljuk meg Korózs képviselőt, hogy kapkodós típus. Mert ugye a magánnyugdíjpénztárakkal kapcsolatos döntés 2012. január 1-én lépett életbe – vagyis úgy nagyjából hat esztendővel ezelőtt. (Nem vagyok jogász, de nincs valami törtvény az ötéves elévülési idővel kapcsolatban?) Szóval Korózs képviselő nagyon átgondolta ezt a feljelentősdit.

Vagy esetleg még az ugorhatott be neki, hogy kampány van. Vagy legalábbis lesz hamarosan és milyen jól mutat majd a lapokban ez a lépés. Több nem nagyon lehet ebben a dologban. Ennyi és nem több: kampány nulladik pillanata. Ez mondjuk az öt százalékos parlamenti küszöb eléréséhez elég kevésnek tűnik.

 

 

3
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/47339/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Marika 2018-01-17 20:54:25
ha ilyen egyszerűen lehet a dolgokat intézni akkor nagyon sokat fejlődtünk az elmúlt években csak azt nem értem hogy lehet az illető még mindig képviselő
Válaszolok
Attila István 2018-01-17 17:06:38
Ez rendben van, de ki az a Kórozs Lajos?
Válaszolok
László Zoltán Zentai 2018-01-17 16:59:46
Elképesztő ez a Lajos! Eger szépséges fia! Megkésett szuroköntő asszonyok drukkolnak neki. A várkapitány Dobó István meg pont azon tanakodik Bornemissza Gergővel, hogy Lajosunk nem e véletlenül Hegedűsék cimborája volt az árulás előkészítésében. A várbéli nép bizonyos benne, hogy ő is rést vett a vár feladásának tervezésében. Tehát előbb-utóbb neki is felelnie kell a tetteiért!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?