Két telitalálatos szelvény is van a hatos lottón
A hatos lottó sorsolásán az alábbi nyerőszámokat húzták ki: 7, 11, 17, 21, 25, 33. Telitalálatos szelvény kettő volt, nyereményük egyenként 143.433.685 forint. Az 5 találatos szelvényekre egyenként 110.270 forint; a 4 találatos szelvényekre 3.045 forint; a 3 találatos szelvényekre 980 forint forintot fizetnek.
Blogolj!

Valóra válnak az állati álmok

Ki ne álmodna gyermekként arról, hogy állatokat tart, állatokról gondoskodik, együtt cseperedik föl a kiskutyával, a kisbáránnyal, a kiscsikóval! Megvalósítani mindezt persze nem könnyű, de szülőként sem egyszerű nemet mondani a vágyakozó gyermekszemnek. Urbanizálódó világunkban sokszor a városi lakókörülmények, másszor a családi pénztárca lehetőségei szabnak határt a fantáziának, ám aki igazán eltökélt, elszánt, az valóra válthatja álmait.

Nem viccelünk!

Az állattenyésztés, a családi gazdálkodás mára – többek között az uniós támogatási rendszernek köszönhetően – ismét boldogulással kecsegtető, jövedelmező életformává lett. Nem csalás, nem ámítás, a gyermekkori álom felnőttkori valósággá válhat! Jó példa erre Balázsik Zsófia agrár-szaktanácsadó, aki több, baráti családdal összefogva bő tíz éve működteti sikerrel a gazdaságát. Ügyesen pályáztak, sikerrel jártak. A felnőttek építkeztek, a gyermekek először lovat, juhot simogattak, majd közösen tenyésztésbe kezdtek.

Szóval, vár a vidék!

Fiatal gazdák, gazdajelöltek, érdemes tanulni a példából! Kár késlekedni, ideje felkutatni a pályázati lehetőségeket, megismerni és kihasználni a támogatásokat. Megalapozhatják, fellendíthetik a családi gazdaságot, segítségükkel számtalan nagyszerű technológiai fejlesztés valósítható meg, a legmodernebb gépek, eszközök is beszerezhetők. A természet lágy ölén így bátran tervezhető a természetes családi jövő.

Ez ám az állati boldogság!

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/46945/pics/lead_800x600.png

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?