Blogolj!

Fodor Gábor máris megnyerte a választást


Képtelenek ellenállni csábos mosolyának. Aki tudja, csinálja utána – mérhetetlen támogatás mellett megint beejtőernyőzhet a Parlamentbe!

Fodor Gábornak zseniális érzéke van ahhoz, hogy

négyévnyi jól fizetett semmittevés után kicicaharcoljon magának újabb négyévnyi jól fizetett semmittevést.

A nulla százalékos támogatottsággal rendelkező Magyar Liberális Párt elnökét a legfrissebb hírek szerint a szocik viszik be a hátukon a T. Házba, már amennyiben – via Hiller István – sikerül kidolgozniuk a „finommechanikát”.

Különleges figura ez a Fodor Gábor, mert úgy igazán, de nagyon nyíltan senki sem akarja felvállalni. A tíz százalék alá süllyedt MSZP és mérhetetlen Párbeszéd-fegyverhordozója (alias Karácsony Gergely) is kvázi a másikra mutogat, hogy ki akarta a koloncot. Naná, hogy a szegfűsök szerint „KariGeri” ragaszkodott hozzá, a parlamenti szék(ek)ért pitiző „libsik” nélkül nincs együttműködés (ezért majd jól „levonják a keretéből”), a „P” viszont máshogyan interpretál, Karácsony(ék) szerint a szocialisták húznák a Liberálisok örök kátyúban veszteglő szekerét.

Így vagy úgy, a túlzott barátkozástól azért egyelőre libabőrösök a hátak az „összefogásban”, hiszen ha deklarálják a hárompártiságot, a lista tizenöt százalékkal ugorhatja meg a lécet, amire pillanatnyilag nem sok esély látszik. Szóval még nem találták ki, hogyan vágják át a gordiuszi csomót, de aligha járunk messze az igazságtól, ha azt vélelmezzük, hogy

az MSZP (és Karácsony) előbb lenyeli Fodor Gábort, hogy aztán felbüfögje, és az Országgyűlésbe köpje ki.

Így aztán az április 8-i választásnak máris van egy nyertese: a magyar politika legnagyobb túlélője, az MLP-nek csúfolt fantompárt fantomelnöke. Ő maga a magyar balliberális helyben járás diszkrét bája. Juhász Péter idegesen füttyög, Bokros Lajos mérgesen morog, a Momentum alfahímjei egymás torkának esnek. Fodor Gábor pedig jót nevet a végén. Őt soha nem hagyják ki a „szaknévsorból”.

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/47263/pics/lead_800x600.jpg
baloldal,Fodor Gábor,Karácsony Gergely,liberális,Magyar Liberális Párt,MSZP,összefogás,Párbeszéd,választás,választás 2018
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Emőke 2018-01-16 12:44:36
Undorító ez a nyálas alak, de nem tagadja meg a fajtáját. Micsoda öröm lehet neki ez a háttér! Az embert megint csak a hányinger kerülgeti! Íme a babamosolyúak köre. Demszky, Karácsony, Fodor és még ki tudja melyik selejtes tartozik még ide?????
Bánatosan, de tisztelettel:Emőke
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?