Blogolj!

Óvodások, túlélők, kufárok és ügynökök – így melegít a baloldal


Ez a kabaré soha nem érhet véget. Juhász Péter leóvodásozták, Bokros Lajost kirekesztették, a szocikat meg azzal vádolják, hogy felmarkolnák a kampánypénzt, és a túlélésre játszanak.

Miközben Karácsony Gergely lányos zavarában valamiféle közös ballib ellenzéki miniszterelnök-jelöltként árulja magát (nem túl meggyőzően, és nem is mindent elsöprő lelkesedéssel), továbbra sem kímélik egymást az önmagukat „demokratikusnak” csúfoló oldal szereplői, szereplőcskéi. Áder János bejelentése, miszerint április 8-án lesz az országgyűlési választás, újabb löketet adott a lökdösődésnek.

Ez a kabaré soha nem érhet véget.

Kapkodjuk a fejünket. A legújabb fejlemények egyik legizgalmasabbika, hogy a nagy, közös tárgyalóasztaltól – ahol amúgy valami különös véletlen folytán nem foglalt helyet (miért is?) a jeles egyesítő, Karácsony „mi a f.nak vállaltam” Gergely – a szocik nemes egyszerűséggel kipenderítették az Együttet, mondván: nincs velük barátkozás a százhat körzetben. Két másik nulla százalékossal, a Párbeszéddel és Fodor Gáborral viszont beteljesült a szerelmetes összefekvés.

Erre Juhász Péter Együtt-főnök sértődött videóban osztott ki mindenkit. Történelmi bűnnek minősítette, hogy pártja sikerembereire „teljesítmény nélküli” politikusokat, illetve „ejtőernyősöket” indítanak rá a szocik. Ráadásul mivel – szerinte – Molnár Gyula MSZP-elnöknek az a fő érve, hogy a koordináció miatt kevesebb kampánypénz ütné a szegfűsök markát, Juhász oda is vert nekik: az MSZP-t csak a pénz és a túlélés érdekli, nem pedig a kormányváltás. Eközben jól megdicsérte a kompromisszumkész keresztapát, Gyurcsány Ferencet, akivel lehet tárgyalni, aki nyitott az alkukra.

Itt persze még messze nincs vége, mert Gyurcsány DK-ja ezzel párhuzamosan a hüppögő Bokros Lajos MoMa-ját tolta el magától, küldte partvonalon kívülre. Így most aztán a nemzet csomagosa pödörheti bajszát, miként méretteti meg és tartja életben látszatszervezetét.

A szocik pedig halálra sértődtek a „természetes szövetség” Együtt cirkuszán, és még nagyobb tűzijátékot tartogattak a ballib táboron röhögőknek. Bangóné Borbély Ildikó – a párt csepeli „ejtőernyőse” – az ATV-ben ordítva „vásott gyereknek, rossz óvodásnak” titulálta Juhász Pétert, aki mindenkibe belerúg, meghúzza a kislányok haját, lerombolja a várakat.

„Majd amikor a közösség összeáll és kiközösíti, akkor még ő van megsértődve, és megy az óvónéniknek és a dajkanéniknek hazugságokkal teletömni a fejét”

– üvöltötte vörösödő fejjel.

A tortára a hónapokon át „fideszes ügynöközött” Molnár Zsolt fújta föl a habot, amennyiben – igazi hamiskártyásként – egy kártyapaklival bűvészkedve az egyik percben azon sajnálkozott, hogy a ballibek a nyilvánosság előtt csinálnak hülyét magukból és egymásból, a következő pillanatban meg alányesett az Együttnek, hogy nem akarnak győzni, mert nem jönnek közös listára. (Amiből – tudjuk már vagy egy éve – biztosan nem kérnek sem ők, sem Gyurcsányék.) És galád módon nem állnak be „Magyarország következő miniszterelnöke”, Karácsony Gergely mögé. (Avagy a köpönyegforgató mögé, aki nem olyan régen kőkeményen cserbenhagyta, nettó átverte őket.)

A káosz tehát permanens, a helyzet pedig fokozódik.

A balliberális ellenzékiek egy valamit biztosan tökélyre fejlesztettek: annak képességét, hogy megmutassák az embereknek, nemhogy egy országot, de még száz forintot sem szabad rájuk bízni.

Vagyis mielőtt kormányváltásról álmodoznának, előbb az ellenzékváltáson kellene átesniük.

Egyik nap az egyik, másik nap a másik űzi ki a „baráti” ellenfelet a magyar politika erdejéből. És még mindig erdész kerestetik...

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/47134/pics/lead_800x600.jpg
baloldal,DK,Együtt,Gyurcsány Ferenc,Juhász Péter,Karácsony Gergely,Molnár Gyula,MSZP,összefogás,választás,választás 2018
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
baviki69 2018-01-12 10:43:41
Es mi van a romboló momósokkal, fegyőrt már leváltották? Maradt még valaki az elnökségben? Tényleg nem hallottam róluk pár hete...
Válaszolok
Varga 2018-01-12 10:32:16
Amit ezek „összefogás” címén művelnek, azt bárhol másutt egymás elleni totális háborúnak hívják.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?