Nem volt hatos a lottón
Nyerőszámok: 2 (kettő), 14 (tizennégy), 27 (huszonhét), 32 (harminckettő), 36 (harminchat), 40 (negyven). Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt, az 5 találatos szelvényekre egyenként 332.755 forintot; a 4 találatos szelvényekre egyenként 7.765 forintot; 3 találatos szelvényekre egyenként 2 145 forintot fizetnek.
Blogolj!

Nyomor a köbön

Ragnar Volarus

Lassan jó lesz minden szúró- és vágóeszközt elrakni Vajna Tímea közeléből, mert egyik csapás éri a másik után, és a végén még kárt tesz magában.

Tímea a

Kezdődött azzal, hogy ez a szegény lány, a Golden Globe díjátadón kénytelen volt másodszor is magára ölteni egy turkálós rongyot, valami Christian Dior göncöt. Amit tavaly a cannes-i filmfesztiválon már egyszer felvett! Mindenki üljön le, vagy kapaszkodjon meg a karfában! Nem volt pénze új ruhára. Komolyan mondom, azonnal kiforgatom a zsebeimet és amit benne találok azon nyomban elküldöm neki. 

De a megpróbáltatások itt nem értek véget, folytatódott a balszerencse áradása. Az ország egyetlen, a Maldív-szigeteken nyomorgó Tímeája maga alatt van. 

Rosszul indul neki az év ezen a nyomorúságos és undorító helyen az Indiai-óceánon. De mint olvashatjuk, ebben a lányban van tartás, csak a pozitív dolgokra koncentrál és bölcsebb mint Coelho. 

"...a jóra kell koncentrálni és az univerzum segíteni fog, de tenni is kell érte és csak saját magunkra számíthatunk, senki másra, max. a szüleinkre."

Azért szerintem nem fair, hogy Andy kimarad a felsorolásból, mert Timea valószínűleg nem a malacperselyét törte fel az utazás kedvéért. Ráadásul azóta újabb bejegyzés is található az Instagramján, amin mintha vízbe akarná ölni magát.

My fav Island #maldives 🌴🏝🌬

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Nagyon aggódom. Ott az arcán a reménytelenség, a bánat, a nélkülözés. Szegény lány, számára eddig 2018 nem más, mint nyomor a köbön.

Címkék: Vajnáék
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/47100/pics/lead_800x600.jpg
Vajnáék
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?