Nem volt telitalálat a hatos lottón
Nyerőszámok: 15, 21, 22, 23, 28, 39 Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; az 5 találatos szelvényekre 132 875; a 4 találatos szelvényekre 11 285; a 3 találatos szelvényekre 2440 forintot fizetnek.
Blogolj!

„Az idegen szép” – Horn Gábor keblére ölelné a migránsokat


A politikai hulla SZDSZ a síron túlról is kísért. A rossz emlékű szabad madarak rossz emlékű kampányfőnöke, államtitkára örömmel fogadna be sok százezer migránst – szerinte nélkülük nem is lesz működőképes az ország.

Az SZDSZ magyarellenes öröksége máig közöttünk él, avagy az SZDSZ sajnos még nem veszett el teljesen, csak átalakult. Aki nem hiszi, nem is kell, hogy komolyabban utánajárjon, elég, ha megnézi Horn Gábor – Dömsödi Gábor szerelmetesen félművelt díszkíséretével – a Hír TV Mucikájánál kedden megtartott tévés prezentációját. A melegek és a romák elfogadását és a könnyű drogok dekriminalizálását célzó egykori toleranciakampány arca semmit sem tanult, és semmit sem felejtett.

Politikai eszköztárában továbbra is csak a féktelen, öncélú, szabados (ál)liberalizmus hirdetése, illetve a nemzeti, a népi gondolkodás, a magyar értékvilág és gondolatkör kigúnyolása szerepel.

Horn – aki manapság a Republikon Alapítvány kuratóriumi elnökeként keresi a bélszínre valót – a bukott politikusok kilátástalanságból fakadó indulatlavináját igyekezett Orbán Viktorra és kormányára zúdítani, amiért az nem hajlandó migránsokat befogadni az országba. A nemzetközi helyzetet, az európai folyamatokat, a nyugati országokat megbénító, a nyugati társadalmakat robbanásközeli állapotba juttató problémakört (terror, fizikai-lelki-nemi erőszak, párhuzamos társadalmak, kulturális szembenállás, no-go zónák, az integráció csődje) vagy nem ismeri, vagy nem hajlandó tudomásul venni, vagy simán csak fittyen hány arra.

A nyugdíjas toleranciabajnok szerint nettó hazugság, hogy a magyar nép gyűlöli a migrációt. Egyenesen addig ment, hogy „a magyar kormány csinált abból egy hecckampányt, hogy mi mit szeretnénk, és mit nem szeretnénk”. És akinek ez még nem lenne elég, hogy meglegyintse a „Tudjuk, merjük, tesszük!” állott, dohos, penészes szaga, Horn úgy folytatta,

„a hatalmi mániában szenvedő Orbán Viktor elhatározta, megtanítja nekünk, hogy nem szeretjük [a migránsokat]”.

Márpedig ő,

az SZDSZ egykori kampányfőnöke igenis szereti a migránsokat, hiszen „az idegen szép”.

A legerősebb állítása pedig az, miszerint összeomlóban van a magyar állam, és csak a migránsok menthetik meg a működésképtelenségtől.

„Nem ártana szembenézni azzal, hogy ha 2-300 ezer életerős fiatalember, szakképzett munkaerő nem kerül be az egészségügybe, az informatika területére stb. migránsként a környékről vagy távolabbról, akkor komoly problémák lesznek Magyarországon”

– fenyegette meg Mucika nézőit.

Ha bárkinek kétsége lett volna afelől hogy a valamikor SZDSZ néven ballagó balliberális, magyarellenes – lényegét tekintve belső-budapesti – értelmiségi holdudvar képtelen a politikai egyedfejlődésre, most választ kapott kérdéseire. Ennek az önmagát valamiféle elitnek képzelő társaságnak

továbbra is lételeme a provokáció, a „mucsai Magyarország” lenézése. Számukra ez a politika, és nem is lehet más.

Bizonyos szempontból azért kár az öregecskedő Horn Gáborért. Korábban sokkal, de sokkal hatékonyabban dekódolta a közösség politikai üzeneteit. Úgy tűnik, ma már nem ért a szóból.

Igen, igen, a magyarok:

„nem azt mondták, Gábor, azt mondták, hogy menj(etek) a p…ába! Valljuk be!

6
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/47034/pics/lead_800x600.jpg
Dömsödi Gábor,gyűlölet,Horn Gábor,Kálmán Olga,liberális,migráció,migráns,Orbán Viktor,SZDSZ,tolerancia
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 6 db hozzászólás érkezett!
János 2018-01-10 19:47:32
Mindég mondtam, hogy a Horn és a többi SZDSZ es csak megélhetési zsidó...akkor voltak "zsidók", ha abból hasznuk volt..
Válaszolok
Attila
Attila 2018-01-10 19:15:41
Szerintem meg mindenki a saját f...ával verje a csalánt.
Áldásom rá és a migránsaira, de majd én eldöntöm, kit szeretek és kit utálok.
Utóbbiak eggyel többen lettek.....
Válaszolok
Farkas 2018-01-10 12:28:25
Van már sajnos tapasztalatunk, hogy egyes "menedékkérők" a befogadásuk után elpofátlanodtak, aljas módon visszaélve a vendégszeretettel. Tanultunk belőle, köszönjük.
Válaszolok
baviki69 2018-01-10 12:24:45
Azért ne úgy állítsuk be, hogy aki nem akar befogadni migránsokat, az gyűlöli őket! (Habár már annyi aljasságot követtek el európában, hogy lassan már a gyűlölet is jogos) Volna egy ötletem ezeknek a migránssimogatóknak! A momósok kézbe is vehetnék az ügyet! Szervezhetnének egy olyan aláírásgyűjtési kampányt népszavazásra, amiben az volna a tét: "Magyarország fogadjon be xy számú menekültet..." Kíváncsi lennék, hányan írnák alá!
Válaszolok
Attila István 2018-01-10 11:52:58
Kétségtelen, hogy egyes emberek a koruk előrehaladtával kevesebb hasznosítható agysejtekkel rendelkeznek! Na de, akik már eleve agysejt hiányokkal rendelkeztek?? Nos, azok így nyílvánulnak meg!
Válaszolok
Emőke 2018-01-10 11:27:25
Hogy nem sikerült ezeket már régen "likvidálni"???????????? Miért hagyjuk őket megszólalni és a mételyt terjeszteni? Ilyenkor föl tudnék mérgemben robbanni!!!!!!!!!
Emőke
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?