Blogolj!

Mélyszegénység Vajnáéknál

Ragnar Volarus

Csak viccelődünk a világvégével, de tényleg eljött. Vajna Tímea kénytelen volt másodszor is felvenni egy ruhát! Ez már a vég!

Ma hajnalban rendezték a televíziós világ Oscar-díjátadóját, a Golden Globe-ot, ahová mi sem természetesebb, Magyarország egyik legismertebb Tímeája is hivatalos volt. Az Instagramon pedig közhírré tette nyomorát, hogy ezt a ruhát tavaly a cannes-i filmfesztiválon is viselte! 

Köszönöm a sok levelet, amit kaptam Tőletek. Sokan voltatok kíváncsiak, hogy milyen ruhát viselek idén. Nincs lehetőségem mindig új ruhát venni, így a tavalyi cannes-i estélyimet viseltem a @goldenglobes -on, de a német RTL és az @instylemagazine lehozta + @mariahcarey is megdícsérte 😄Remélem tetszett az instastorym. Megpróbáltam minél több sztárt elcsípni a kérésetekre. Sok puszit küldök Nektek! Hajrá Magyarország! ❤️ köszönöm a meghívást @anikonavai #goldenglobes @timesupnow #timesup 🙏hair and makeup by @brianvalentine köszönöm a videót @lillasoria 🤟, amit elég nehéz volt megcsinálni abban az őrületben #redcarpet #blackgown @bijoubrigitte fülbevaló

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Azt már mondani sem merem, hogy hózentrógerre sem telik nekik és valami Christian Dior szigetelőszalaggal ragasztotta magára ezt a tavalyi göncöt! Miért nem szóltál? Összedobtunk volna neked egy rendes rongyra valót.  

Persze már sejthettük volna, hogy nagy a baj, mert szegény Timi mostanában állandóan ruha nélkül mutatkozott. Mint például itt:

🌚 check the pic in my instastory #hawaii #forever #beach #waikiki #travel #photo by @vincenthawaii

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

És már ennie sincs mit, csak kúszik-mászik a gyengeségtől. Jártányi ereje sincsen.

Én azt mondom, hogy ha van bennünk egy csipetnyi jó érzés, akkor mélyen a zsebünkbe nyúlunk és egy kilós ruhavásáron veszünk ennek a drága teremtésnek egy zsák ruhát. Mert Andy biztos minden pénzét a Piramisba és Stohl András fizetésébe fektette, ahelyett, hogy ezt a rendes, jóravaló feleséget ruházná.

Csak csendben mondom, hogy remélem Andyről nem látunk képeket ilyen kevés ruhában. Azt már nem élnénk túl!

Címkék: csőd
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/46933/pics/lead_800x600.jpg
csőd
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?