Blogolj!

Óriási káosz a baloldalon


Emlékeznek Hofi Géza egyik klasszikus mondatára? "Egyik marxista, üti a másik marxistát?" No, ez van most Csepelen. Nemhogy egy új szereplővel nem tudnak összefogni a baloldali pártok, hanem még egymással sem. 

A három barát (fotó: csepel.info)

A kerületben Szabó Szabolcs lesz a baloldali összeomlás közös jelöltje, pedig a politikus az Együtt színeiben fejti ki áldásos tevékenységét, ami ugye nem egy nagy dolog, mert az egy százalékos támogatást, amit a párt magáénak tudhat bárki elérhetné, aki jobb lábbal kel fel. Tudjuk, hogy Csepel és Soroksár sokak szemében az ország egyik legvörösebb régiója, ezt többnyire a választási eredmények is alátámasztják. Még az sem zavar senkit, hogy Szabó, amúgy gyulai, be tudta húzni a győzelmet. 

A siker egy kicsit meg is szédíthette, hiszen a csepel.info beszámolója szerint szóba sem áll a helyi DK-s és MSZP-s politikusokkal, utóbbi szinte már könyörgött neki, hogy ugyan egyeztessenek már. Nem… Szabó inkább saját magát fényezi a Facebookon: 

Ez már a csepeli MSZP-nél is kiverte a biztosítékot. Szenteczky János, helyi szoci elnök írt is egy levelet Szabónak, amiben részletezi, hogy Soroksáron elverte őt a FIDESZ 2014-ben, ellenben Csepelen ő győzött és ennek köszönheti a parlamenti bársonyszéket. Majd így folytatja: 

Csepelen az első szabad választások óta (vagyis 1990-től, amikor Te még a politika gondolatától igencsak távol járhattál) közel 30 politikus volt, aki vagy országgyűlési képviselőjelöltként, vagy helyi önkormányzati képviselőjelöltként „verte meg a Fideszt”. Volt, aki csak egyszer, de volt, aki kétszer, háromszor, négyszer, sőt ötször tette ezt meg. Ráadásul úgy, hogy a nevük mellett csak egyetlen egy jelölő szervezet, az MSZP neve állt.

Mindannyiunk nevében ezért visszautasítom az igaztalan állításodat és egyben annak korrigálására kérlek. És bár már nem vagyok a kampánystábod tagja, de engedd meg, hogy egy régi gyári közmondást citáljak, miszerint: „Az a kampány, amit valótlan állításokkal indítanak, nem lesz eredményes!

Gondolhatnánk, hogy nincs itt gond, az MSZP majd jól összefog a DK-val és akkor közösen megoldják. Egy fenét! Gyurcsányék helyben nem szeretik a szocialistákat és inkább a Jobbikkal cimborál. 

Hogy lesz ebből kormányváltás, kérem? 

Árpádsávos szocializmus Vásárhelyen

Szivárványba borítanák Hódmezővásárhelyt az ellenzéki pártok, melyek amilyen hangosan gyűlölködtek és tagadtak, olyan heves érzékiséggel szaladtak szobára a Fidesz ellen. Csúnyán leleplezték magukat az ellenzéki pártok, melyek nem tanultak a közösülésben fogant szivárványos solymári megsemmisülésből.

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/46830/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Emőke 2018-01-06 10:54:15
Ha ez így megy még a választás napján is, akkor nagyon jók a kilátások! Sose változzon meg a jelenlegi helyzetállás!
Emőke
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?