Blogolj!

Távozó Momentum-vezetők


Azt gondolta volna a szemlélő, hogy a párt számára sikeres, az ország számára elkeserítő Nolimpia akció után a Momentum csak erősödni fog, tényezője lesz a választásoknak. A helyzet ennek az ellenkezőjét látszik mutatni.

Az Index beszámolója szerint a kampányfőnök és a kabinetfőnök után a kommunikációs igazgató is távozott vagy távozni kényszerült a Momentumból. A párt szóvivője a megterhelő kampányidőszakra fogja a dolgot, szerinte ilyenkor természetes a fluktuáció. Jövő héten fontos küldöttgyűlés következik.

Pár napja csak olyan hírek érkeznek a Momentum felől, hogy éppen melyik vezetője távozott. A kampányfőnök tavalyi távozása után pár nappal ezelőtt a kabinetfőnök és a kommunikációs igazgató is elhagyta a pártot. Az Index információi szerint a távozások mögött nem személyes, hanem belső, szervezeti problémák állnak.

Konkrétan Zaránd Péter kampányfőnök elküldését például a párttagok egy része sürgette, többen ugyanis nem kívántak vele dolgozni.

Túry Márton kabinetfőnök távozásáról szerdán számolt be az Origo. Túry leváltása azért érdekes, mert ő csak három hónapja foglalta el a posztját. Elődje, Borbély Ede szintén csak rövid ideig volt kabinetfőnök, és ősszel idő előtt távozott.

Papp Gergő, a Momentum kommunikációs igazgatója szintén távozott. Pedig ő már a Nolimpia kampányban is irányította a párt kommunikációját. Úgy tudjuk, ő is maga állt fel pár nappal ezelőtt a belső problémák miatt.

Hajnal Miklós, a Momentum szóvivője megerősítette a három vezető távozását, és azt mondta, mindenki maga távozott, kirúgásokról nincs szó.

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/46768/pics/lead_800x600.png
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Suarez jr 2018-01-09 21:01:42
A sok zombi, droid közül én a Bokrost fogom tolni a miniszterelnöki székig, rá szavazok mindenhol, ahol csak lehet !! Miért ? Ez nem lehet kérdés, hiszen ..........ő a legszebb !!! Ez nagy előny esetében,.........
Válaszolok
Attila István 2018-01-05 14:30:44
Valószínű tükörbe néztek!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?