Blogolj!

Árpádsávos szocializmus Vásárhelyen


Szivárványba borítanák Hódmezővásárhelyt az ellenzéki pártok, melyek amilyen hangosan gyűlölködtek és tagadtak, olyan heves érzékiséggel szaladtak szobára a Fidesz ellen.

Csúnyán leleplezték magukat az ellenzéki pártok, melyek nem tanultak a közösülésben fogant szivárványos solymári megsemmisülésből. A hódmezővásárhelyi időközi polgármester-választáson a fideszes jelölt, Hegedűs Zoltán függetlennek álcázott kihívója, Márki-Zay Péter önjelölt polihisztor – villamosmérnök, közgazdász, kereskedelmi üzemgazdász és történelemtanár (ahogy mondani szokás: talán csak akasztott ember nem volt még) – mögé áll be minden, a koncért ácsingózó politikai szélhámos brigád az MSZP-től az LMP-n át a Jobbikig.

Nincs új a nap alatt. Megint összenőtt, ami tagadhatatlanul és menthetetlenül összetartozik.

A magyar ellenzék görcsösen erőlködve keresi a (nem létező) csodafegyvert, aztán mindig ugyanaddig a mestertervig jut.

Az értékhatárokra, a különbözőségekre fittyet hányó összeborulásig, amire pedig a polgárok számtalanszor mondtak határozott nemet.

Vona, Molnár, Gyurcsány, Szél és hasonszőrű társaik számára továbbra is magas a magyarok matematikája. 2014 után lassan a 2018-as parlamenti választás is a nyakukon, de továbbra is képtelenek dekódolni az üzenetet, hogy a három meg kettő meg egy nemhogy nem hat, de még csak nem is öt. Ennél sokkal érzékenyebben a választók, a köpönyegforgatástól pedig egyenesen hányingert kapnak.

A se veled, se nélküled ellenzéki ötlettelensége Hódmezővásárhelyen kristálytisztán bizonyosságot nyer.

A heves buzgalmunkban kormányváltást követelő „erők” amilyen hangosan tagadták az összefekvést, akkora lendülettel csókolják most egymás testét.

Csúcsra jár az ellenzéki trollpolitika

Mi fán terem a hódmezővásárhelyi összeborulás? A képzeletbeli kampánynyitóba is belestünk! Közös polgármesterjelöltet állíthat 2018 év elején Hódmezővásárhelyen az MSZP és a Jobbik - robbant a hír péntek este. A sajtóértesülést sem egyik, sem másik párt nem cáfolta, sőt, a „célszemély", Márki-Zay Péter közgazdász is tulajdonképpen elismerte a megkeresést, szóval ő lehet a Fidesz-KDNP-s Hegedűs Zoltán „egy(b)esült" kihívója.


Heller Ágnes mosolyoghat a bajsza alatt: az öncélú hatalomvágy – úgy tűnik – tényleg nem ismer erkölcsi gátakat. Legalább ilyen tanulságos, hogy a Fidesz alternatívája után kutatók elveszítették a kapcsolatot a társadalommal, zéróra redukálódott a beágyazottságuk. Már egy megyei jogú városban is képtelenek önálló jelöltet találni. Szóval, az MSZP-től az LMP-n át a Jobbikig mindenki öles léptekkel halad a politikai prostitúció útján az arcpirító eljelentéktelenedés felé.

Márki-Zay Péterben pedig semmivel sincs több függetlenség, mint a mackósajtban a brummogás. Süket dumáját „tárgyalt pártokhoz tartozó 'magánemberekkel', és abban a reményben vállalta, hogy a pártok nem fognak más jelöltet indítani” valószínűleg még a saját családja se veszi be. Pláne azzal a lágy vallomással meglocsolva, miszerint „az utolsó lökést” az adta meg, hogy a „csúnya” Állami Számvevőszék „eljárást indított az ellenzék ellehetetlenítésére” (értsd: megregulázta a plakátgate-be beleégett Jobbikot).

Márki Zay-Péter függetlennek álcázott, „pártokhoz tartozó magánember” polgármester-jelölt most duzzog, hogy nekiesett a kormánypárti média. Értetlenkedik, hogy a jobbos sajtó céltáblájává vált, miközben a minap még „Rostás Winnetou”-zó, holokamuzó Jobbik és a kommunista utódpárt MSZP látványosan mögé sorakoztatta szedett-vedett vásárhelyi ütegét, a közösségi profilján pedig Botka László egyik vérvörös szocialista szegedi önkormányzati képviselő asszonya a leghangosabb, legharcosabb pártfogója. A vásárhelyi mindentudó mégis kikéri magának a Ripost ezúttal parádés – taps! – minősítését, hogy „árpádsávos szocialista” lenne.

Nagyon, de nagyon kár a sértődésért. Nincs min meglepődni.

Aki a sarokra áll, és még kelleti is magát, ne csodálkozzon, ha leszólítják.

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/46807/pics/lead_800x600.jpg
Hódmzővásárhely,Jobbik,lmp,Márki-Zay Péter,MSZP,polgármester,választás,választás 2018
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Emőke 2018-01-05 17:19:53
Hogy ezeknek a látványa mennyire hiányzott nekem...................... Mindjárt nem tudok egy falatot se enni!
Emőke
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?