Blogolj!

Havas Henrik és Kálmán Olga kivégezték magukat


Mocskos disznózásba, a molesztálás relativizálásába, ufózásba, mucikázásba és egymás hazugozásába torkollt Kálmán Olga és Havas Henrik szürreális beszélgetése a Hír TV-ben.

Médiatörténeti padlót fogott a Hír TV-ben Havas Henrik és Kálmán Olga. Bizarr, szürreális, vállalhatatlan négyszemköztijükben egymásból és magukból is hülyét csináltak. Egyenesen.

Kálmán a molesztálásokról, a zaklatásokról akart beszélni. Havas a Vona-könyvről. Huszonegy percben végül olyan katyvaszt kavartak ki, ahol egy arrogáns, bunkó, a nőket lekezelő médiaceleb és egy bárgyún bratyizó tévés mucika egymást vádolja hazugsággal, miközben együtt süllyednek el.

Az egész világot perelni készülő Havas szerint persze a zaklatási botránya ATV-s „vizsgálatostól” egy merő vicc, a Fidesz kreálmánya bosszúból a Vona-könyv miatt, a kormányzat milliárdokkal kitömött propagandagépezetének bűzölgő végterméke. „Hülyeség, baromság” – neki legyen mondva – a „sztori”, aki pedig erről, Baukó Éváról, Molnár Anikóról, Görög Zitáról, tévés kolleganőkről faggatja, az egy: sértett, molesztáltan mucika. Csak így, egyszerűen. Egyenesen.

A kissé váratlanul, ám an(n)ál hevesebb robajjal érkező csúcspontot – ha tetszik: a közös orgazmust – teljes egészében látni kell. Párját ritkítja.

Havas Henrik: Visszaemlékszel, hogy amikor először felhívtál, hogy üljek be hozzád, mit mondtál?
Kálmán Olga: Nem.
Havas: „Te mocskos disznó…”
Kálmán: Ja…
Havas: „…együtt voltunk húsz évvel ezelőtt, fiatal voltam és szép. És engem miért nem molesztáltál, te dög?” Ezt mondtad a telefonban.
Kálmán: Henrik, én ezt nem mondtam.
Havas: De mondtad.
Kálmán: Esküszöm, nem mondtam.
Havas: De én meg tudom, hogy mondtad.
Kálmán: Na figyelj, akkor, jó, engem nem raboltak el az ufók, ezt biztos, hogy nem mondtam neked.
Havas: De mondtad.
Kálmán: Akkor ezt majd utólag fogjuk megbeszélni.

Havas Henrik és Kálmán Olga három dolgot tehetnek ez után az újságíró szakmát porig alázó, amúgy a nőkkel szembeni zaklatásból viccet/disznóságot/disznó viccet (lehet választani) csináló ingyencirkusz után. Egy: szépen beperlik egymást (is), és a bulvársajtó kereszttüzében ásnak annak mélyére, hogy „gecike” vagy „mucika” szava érdemel-e még hitelt. Kettő: kéz a kézben húznak el a sunyiba, és nem fertőzik tovább a magyar közvéleményt. Három: egymás keblére borulnak, és közös műsort indítanak valamelyik erre fogékony „csatornán”. Mondjuk Zakla-talk-show címen.

Megint összefőtt, ami egybetartozik.

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/46683/pics/lead_800x600.jpg
Havas Henrik,Kálmán Olga,zaklatás
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Suarez jr 2018-01-05 10:02:47
Ilyen gusztustalan,arrogáns, cinikus, pofátlan förmedvényeket ritkán hord a Föld a hátán !! Ezek az uszító, lázító, anarchia-keltő zombik a pénzért mindenre hajlandók !! Vérlázító mind a megjelenésük, mind a viselkedésük mind - főleg - a mondanivalójuk..A kérdésem : ezek a fehérjehalmaz kártékony droidok hogyan tudnak tükörbenézni otthon és mindenek előtt a családnak hogyan tudnak elszámolni, tisztességről, becsületességről a haza iránti szeretetből, amikor mindenkor csak hazudnak, hazudnak,hazudnak....Milyen emberek ezek.?
Válaszolok
Csaba 2018-01-04 11:00:31
Cs.Bertalan:
Most min csodálkozunk? A „tanár úr”-ról mindenki tudta, aki rendszeresen megfigyelte a képernyőn, hogy arrogáns, kivagyi, nagyképű és alapvetően deviáns magatartású, tehetségtelen, viszont magát kiválóan eladni tudó középszerűség. Kálmán Olga őszintének álcázott ballibes média felmagasztalt, aki messze képességei fölött van eladva! Jobb érzésű emberek elkapcsolnak e párosról, mielőtt hányingert kapnának!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?