Blogolj!

Hamilton kimondta: a fiú ne viseljen lányruhát. Világbotrány!


Lewis Hamilton a Forma-1 négyszeres világbajnoka nem mondott semmi extrát, csak annyit, hogy a fiúk nem viselnek lányruhát… Égbekiáltó botrány lett belőle.

Az egész még karácsonykor kezdődött, amikor Lewis Hamilton feltett egy képet az Instagram oldalára az unokaöccséről, amelyen a srác hercegnőruhában látható.

Annyira szomorú vagyok, nézzétek meg az unokaöcsémet. Miért viselsz hercegnőruhát? Miért kértél ezt karácsonyra? A fiúk nem viselnek ilyesmit.

Lett is ebből világbotrány. Nem túlzás. Az egész gender, liberális világ kiakadt azon, hogy van egy férfiember, aki szerint a fiúk nem viselnek leányruhát. Jelentem, legalább kettő van, mert semmi másban nem tudok azonosulni Hamiltonnal, de ezt a bejegyzést az első betűtől az utolsóig osztanám. 

Osztanám, ha még ott lenne… De nincs, mert Hamilton olyan támadásokat kapott, mintha Bottas, Raikkönen, Vettel, Ricciardo és Verstappen egyszerre esne neki egy verseny közben – bár tegyük hozzá, hogy ez az eset mondjuk legalább sportszerű. A posztot törölte a világbajnok és még hosszasan elnézést is kért, hogy le merte írni a véleményét. 

Természetesen Hamilton kirekesztő, homofób és még ki tudja mi volt. Talán a legvéresebb liberálisoknál még a náci jelzőt is megkapta, ami azért igencsak érdekes lenne, mert ugye a főszereplő színesbőrű. De ez csak egy mellékszál. 

Beteg egy világ ez, hiszen Hamiltonnak le kellett állítania az Instagram oldalát, aminek mondjuk a támogatók biztos nem örülnek, így a pilóta jelentős összegektől eshet el. Nem lehet az a véleménye senkinek sem – még a világ egyik legjobb sportolójának sem –, hogy a fiúk ne viseljenek szoknyát. Pedig ne. 

Egy vicc jutott eszembe. 

Egy fiú áll a tükör előtt és sminkeli magát. Kiszúrja az apja, aki megkérdezi: 

– Fiam, te meleg vagy? 

– Nem. 

– Jól van, akkor megnyugodtam. De akkor miért fested magad?

– Mert hercegnő vagyok…

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/46707/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Csaba 2018-01-04 10:40:56
Cs.Bertalan
Régóta az a véleményem a liberális bandát el kell távolítani a közéletből, különben legalább annyi áldozatuk lesz, mint a kommunistáknak!
Válaszolok
István 2018-01-03 23:23:15
Az elmegyógy igazgatójának jelentik, hogy az ápoltak eszik a porcelán kávés poharakat, csak a fülét hagyják meg.
A butuskák, pedig az a legfinomabb része! -volt a válasz.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?