Blogolj!

Likvidálni kell a terroristákat – ennyi…

Kecskés István

Vlagyimir Putyin nem fogta vissza magát, igaz nem is vártuk tőle, hogy nyuszi módjára nyilatkozik majd.

Munkatársaink, tisztjeink életének vagy épségének veszélyeztetettsége esetén határozottan kell fellépni, foglyokat nem ejteni, a banditákat a helyszínen likvidálni.

Jean-Claude Juncker elolvasva az orosz elnök mondatait a viszkis üveg után nyúlt, Angela Merkel azonnal csinált két szelfit egy-egy potenciális robbantóval, Emannuel Makron pedig sírt egy sort a mamája felesége vállán. 

Mert ilyet nem szokás mondani. Kerítést sem túl népszerű dolog építeni a határra, de likvidálásról beszélni végképp nem tekinthető politikailag korrekt megnyilvánulásnak mostanság. Európában nem dívik a fogat fogért elve és ez a foglyokat nem ejteni, a helyszínen likvidálni fordulat teljesen szokatlan. Igaz, nem is a klasszikus értelemben vett európai vezetők egyike mondta ki, hanem az orosz elnök. Neki többet lehet, mint másoknak a kontinensen. 

Ráadásul a helyzet az, hogy Putyinnal mindenki egyetért. Csak senki sem mondja ki ugyanezt, mert a többség bambán várja, hogy milyen hatásai lesznek a bevándorlásnak a kontinensre. Még szerencse, hogy azért akad, aki kimondja és olyan is, aki teszi a dolgát, vagyis akár kerítéssel, akár törvényekkel védi a hazáját és egész Európát. 

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/46465/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?