Kirúgták Gothár Pétert a Színház- és Filmművészeti Egyetemről
Az egyetem Gothár Péter szerződését a mai nappal megszüntette.
Blogolj!

Afgán gyerek ölt meg egy 15 éves lányt

Kecskés István

Rettenetes hírek ezek: gyerek ölt meg egy másik gyereket Németországban. Késsel szúrt és zárta le a vitát.

Leszúrt egy 15 éves afgán fiú egy 15 éves német lányt szerdán a Kandel nevű németországi kisvárosban - közölték a helyi hatóságok.

A közlemény szerint a késelés a Rajna-vidék-Pfalz tartományi kisváros egyik üzletében történt. A két tinédzser összeszólalkozott, majd az afgán fiú kést rántott és leszúrta a német lányt, aki a kórházban belehalt sérüléseibe.

Az elkövetőt járókelők lefogták és átadták a rendőrségnek - áll a landaui ügyészség és a rajna-pfalzi rendőr-főkapitányság közös közleményében, amely szerint az afgán fiút őrizetbe vették, és a tartományi bűnügyi rendőrség nyomozást indított.

Németország, 2017. 

Nem, sajnos szó sincs arról, hogy ez egyedi eset lenne, hogy ez nálunk nem történhet meg. Mert ez itthon is megeshet és még afgánok sem kellenek hozzá, hiszen van nálunk is egy csoport, amely az ököljogban, a kések pengéjével rendezi el a vitás ügyeit. 

De mégis az elmúlt években többnyire Németországból (Angliából, Belgiumból, Franciaországból) jönnek az ilyen hírek. Ott tombolnak a bevándorlók és nemcsak azok, akik most jöttek, hanem azok is, akik már évek, évtizedek óta ott élnek. Mindkét bevándorló típus veszélyes, hiszen aki most érkezett az nem tudja az itteni normákat, szabályokat és tesz is rá magasról, olykor a szó legszorosabb értelmében. Aki már rég itt van, netán itt is született az meg európainak (németnek) gondolja magát. 

Látszik, hogy nem az. Nemhogy európai, de még ember sem… 15 éves afgán fiú gyilkolt meg egy bevásárlóközpontban egy 15 éves lányt. 

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/46426/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?