Blogolj!

Zűr nélkül az űrben

A titok nyitja a titokfejtés. A világmindenség titkát kell ahhoz megfejteni, hogy egy picinyke  cégecskéből atombiztosan több mint száz főt foglakoztató, milliárdos vállalkozásunk legyen. Nem lehetetlen, és bankot sem kell hozzá rabolni. Komolyan mondjuk!

Figyeljétek a BHE Bonn Hungary Elektronikai Kft. és ügyvezetője, Kazi Károly kezét, mert nem csalnak! Csak ámulok és bámulok, hogy ez a szívünkhöz nőtt 93 ezer négyzetkilométer olyan páratlan elméket szül, akik a világ(űr) egymással rivalizáló kis- és nagyhatalmait egyaránt csúcsminőségű rádiófrekvenciás és mikrohullámú rendszerekkel látják el, és pilóta nélküli repülőrendszert is képesek építeni. Kommunikációs transzpondereik, jelátalakító berendezéseik hiba nélkül üzemelnek az amerikai VesselSat rendszer műholdján, az oroszok nemzetközi űrállomásán, és kapaszkodjatok meg: az indiai Mars-programban, ahol a földi vevőállomások csekélyke 3-400 millió kilométerről veszi a marsi űrszonda jeleit. Ez azért kicsit több, mint egy kőhajítás. Ja, ha ennyi esetleg még nem elég, a BHE Bonn kütyüi gondoskodnak több európai alagút biztonságáról is. Meglepődtök rajta, hogy minden űrtechnológiai mérnökhallgató náluk akar dolgozni? A legjobbakat – de csak őket – be is építgetik a csapatba.

Csinálja utánuk, aki tudja! Amíg a mi a Csillagok háborúját sasoltuk, Kazi Károlyék piros-fehér-zöldre festették a Tejutat. Egy lakótelepi lakásban a rendszerváltáskor ablakot nyitottak, és mára meghódították a világűrt.

Neil Armstrong és Jurij Gagarin ehhez képest a fasorban sincs.

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/46403/pics/lead_800x600.jpg

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?