Blogolj!

Gyurcsány adatokat gyűjt! Óvatosan a receptekkel!

Kecskés István

Gyurcsány Ferenc nem hülye! Illetve… Szóval jár az agya és most okos dolgot talált ki.

Van egy oldal az interneten, az a neve, hogy recept.napiferi.hu. Recept, Napi Feri, pont hu. Már ez is eleve… És itt kérem receptet lehet kérni a nemzeti elkúrótól. No, nem valami igazságszérumot, vagy éppen Xanaxot ír fel a rajongóinak a bukott miniszterelnök, hanem ételekét. A beköszönőben azt írja magáról, hogy a főzésben nem rossz. Azt mondjuk én is hallottam, hogy a bolondgombája a párját ritkítja. Nem Klára asszonyt, hanem amúgy átvitt értelemben.

Az ember gyanútlanul azt gondolhatná, hogy ennél nagyobb baromság nincs is. És ez így van, ez ugyanis nem az. Mert az érdeklődő rákattint a receptet kérek feliratra és már nyílik is a Facebook ablak, amely a következőkről tájékoztat: "Gyurcsány a konyhában a következőket kapja meg: nyilvános profil, jelenlegi város és e-mail-cím." Ugye, hogy nem is olyan hülye ez a Feri?! Mert az ember mondjuk érdeklődne a négy tojásból rántotta ala El Kúró fogásai iránt és már át is adta Gyurcsánynak, hovatovább a Demokratikus Koalíciónak az e-mail címét, ami ugye így a kampány felé dübörögve kincset ér. 

Az ember élvezi a veszélyt és belemegy a játékba és már jön is az első recept: Gyurcsány Ferenc fügét mutat, vagyis nekem a "Mit szólnál egy Kacsamell fügével recepthez?" kérdés ugrott fel. Mit ne mondjak? Nem örülnék tiszta szívből. Persze az ördög, még a kacsamell esetében is, a részletekben lakozik: az oldal alján egy csábító felirat is áll. "A politikád is érdekel". Hogy az enyém érdekli a szakácsot, vagy ő akarja a fügék mellett azt is rámtukmálni az nem derült ki. Mondjuk nekem van. 

És akkor az ember – miután átengedte az e-mail címét Ferencéknek – mutat egy fügét a remek szakácsnak, mert ez a rész már tényleg nagyon keveseket érdekel. 

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/46417/pics/lead_800x600.png
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?