Blogolj!

 Fából faragott kényelem


A nagykanizsai Fa-Feri Kft. kárpitos bútorok vázszerkezeteinek készítésével, illetve szállodai berendezések, bútorok gyártásával foglalkozik. A vállalkozás a kezdeti időkben egy fővel és házi készítésű gépekkel működött.

Nagyon csodálkoztam a Balti-tenger melletti szállodában, amikor a hosszú út után azzal szembesültem, hogy a hotel magyar cég bútoraival rendezte be a szobát. Fantasztikusan kényelmes, csudaszép, praktikus és magyar ágy tette még szebbé a pihenést. A hazai fa illata édesítette az idegen Baltikum sós levegőjét.

Ott ismertük meg a nagykanizsai Fa-Feri Kft. nevét, aztán később utána is néztem a csapatnak. A kezdetben egy fővel és házi készítésű gépekkel dolgozó vállalkozás parádésan kinőtte magát, mára több mint száz főt foglalkoztatnak, és persze korszerű gépek gondoskodnak a fából faragott kényelemről. Ne ijedjetek meg, nemcsak a Balti-tenger partjára szállítják a kárpitos bútorok vázszerkezeteit, az egyediségükben tökéletes szállodai berendezéseket, bútorokat, hanem a hazai szállodákat és akár lakásokat is a rájuk jellemző gondossággal rendezik be. Szívmelengető volt megtudni róluk, hogy kitüntetett figyelemmel fordulnak a nehezebb sorsúak, a hátrányos helyzetűek felé. Hiába, Horváth Ferenc ügyvezető saját példáját szem előtt tartva nem felejtette el, hogy milyen az, amikor valaki szegény családba születik, sanyarú körülmények között nő fel.

A Fa-Feri Kft. egy igazi nagy család, ahol a fát is emberként szeretik és tisztelik. Szóval ha fa, minőség és kényelem, hívd bátran Fa-Feriéket, nem fogsz csalódni.

Nyugodtan dobhatod a hátast.

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/46005/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?