Blogolj!

Pletykák Nagy Bandó Andrásról! Nem zörög a haraszt!


Nagy Bandó Andrásnak elmentek otthonról. Végleg és félő, hogy visszavonhatatlanul. Az egykor szebb napokat megélt humorista már nem vicces, hanem egyre inkább szánalmas. 

Múltkor Kecskeméten voltam, tiszta véletlenül hallottam egy kórházi dolgozótól - és most olyat mondok, amiről, valószínűleg azt mondjátok, hogy abszurd -, hogy oda viszik Orbán feleségét mindig, amikor összeveri. A kecskeméti kórházban rakják rendbe.

– mondta Nagy Bandó az ATV-ben Rónai Egonnak, aki erre úgy válaszolt, hogy ez egy régi mendemonda, majd Nagy Bandó lezárta a beszélgetés ezen részét:

"Nem magyar mondás az is, hogy nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél?"

Az ATV eltávolította a honlapjáról a videót, mert ez már nekik is kellemetlen, vállalhatatlan. 

Ha véletlenül azt hallom egy vidéki kisvárosban Nagy Bandó Andrásról, hogy hogy veri a feleségét, a gyerekeit, hovatovább mindenkit felpofoz az utcán, sőt kábítószerfüggő, valamint azt is pletykálják róla, hogy lop, alkoholista, szerencsejátékfüggő, állatkínzó, zaklató és még gyógykezelésre is szorul, akkor ezt én is elmondhatom a tévében? Mert ugye nem zörög a haraszt…

Vagy arról lehet beszélni a kamerák előtt, hogy Nagy Bandóval kapcsolatban megszűnt egy pletyka, amely szerint vicces humorista? 

Ma már csak egy szánalmas agyament… Kár érte. 

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/46318/pics/lead_800x600.png
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
László 2017-12-23 18:02:34
Fájó szembesülni azzal hogy a késő kádárrendszer és a korai újabb rendszer embereiről szépen lassan kiderül, valójában mennyire értéktelenek. Későn jövünk rá hogy a könnyed rendszerkritikus megmondó emberek, humoristák-riporterek-műsorvezetők valódi feladata a rendszer iránti megbocsátó nosztalgia fenntartása volt. Lehetne sorolni szépen sorban a neveket, csak kicsit későn kerül nyilvánosságra valódi énjük. Soroljam? Friderikusz, Havas, Varánusz (gyík az na), Farkasházy, Nagy-Bandó és még lehetne sorolni. Hány meg hány olyan, akkor nagyra tartott embert lehet ma nosztalgikus műsorokban látni, s az ember kínjában a falat kaparja, hogy lehetett akkora balfasz, hogy beszopta. Déri János.
Mindig azt gondoltam, biztos nekem fejletlen a humorérzékem, hogy a mainstream által nagyra tartott humoristákkal soha nem tudtam mit kezdeni. Nagy Natália? Még szerencse hogy ma már Szászi Móni van. Boncz Géza? Mi is az ő humora? Bármelyik diákrendezvényen komolyabb poénok hangzottak el.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?