Blogolj!

(J)ég veled, jégkár!


Tuti, hogy a meteorológusok nem szólnak előre, és akkor robban ránk az év vihara, amikor a szabad ég alatt hagytuk a kocsit! Murphy elől nincs menekvés. Nekem is volt ilyen szörnyű élményem. Nektek is, ugye? Lelki szemeitek előtt ott pergett a számla, hogy mennyibe fog ez kerülni, szélvédőcsere, teljes fényezés, miegymás – ha egyáltalán meg lehet majd javítani a kedvenc négykerekűt.

Nincs annál dühítőbb, mikor özönvíz úsztatja el a nyarat, és az ablakból figyeljük, ahogy a durva jégeső haragosan kopogtatja az üveget, éles karmaival szétvájja a szúnyoghálót, a fóliát, kegyetlenül elpusztítja a termést. Na és tropára veri a család kincsét, az autót. Nem lehet mást tenni, mint imádkozni, hogy minél kisebb legyen a kár.

No, pont ezt unta meg a Veszp-jég Kft. ügyvezetője, Tóth Károly egy 2007. augusztusi tipikusan antipatikus balatoni jégvihar után.

Ha már feladtad, mert biztos vagy benne, hogy menthetetlen a jég lyukasztotta autód, fordulj hozzájuk, és megtaláltad a veszett fejsze nyelét! Évente jégverte járgányok százait rakják rendbe, egyengetik ki egyedi technikájukkal úgy, hogy a kárnak nyoma sem marad. Pontosak, precízek, megbízhatóak. Ha kell, több napot, akár két hetet is rászánnak egy autóra, de úgy lelapogatják, hogy szebb lesz, mint új korában, és nemcsak az autó, de a gazdi is mosolyog.

Ez a remek magyar vállalkozás olyan sikertörténetté nőtte ki magát, hogy már nemcsak a jeget verik el, de a parkolási sérülések, ajtórányitások, koccanásos balesetek kozmetikázása sem jelent számukra akadályt.

Úgyhogy ha lesújtott a jég haragja: Veszp-jég Kft.

Amúgy pedig a biztonságos garázs...

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/46305/pics/lead_800x600.jpg

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?