Nincs telitalálatos a hatos lottón
Nyerőszámok:14, 23, 31, 35, 41, 43. Nyeremények: 5 találatos szelvény 37 darab, nyereményük egyenként 349.635 forint; 4 találatos szelvény 1.749 darab, nyereményük egyenként 7.395 forint; 3 találatos szelvény 30.320 darab, nyereményük egyenként 2.035 forint.
Blogolj!

Értelmisegg, avagy elborult a ballibsi elme


Sárosdi Lillának és Schilling Árpádnak agyára ment a #metoo, a zaklatósdi és a gender. Soros idiotizmusuk a belvárosi szivárványos kenderértelmiség karácsonyi kórképe.

Sárosdi Lillának és Schilling Árpádnak bizonyosan elmentek otthonról. A belsőjükben forrongó indulatok tehetetlen dühvel vegyültek, ezt a katyvaszt adventi benzinként nyakon öntötték még némi urbánus felsőbbrendűségtudattal, kivagyi ízléstelenséggel, majd

működésbe hozták a kontraszelektált tehetségtelenség gyújtózsinórját.

Így születhetett meg a közös vasárnapi szado-mazo (előjátékaként, részeként vagy utójátékaként?) az a hányingerkeltően humortalan hekk (lásd még itt a Zuckerberg-oázisban), melyen a színművészetit nem végzett, ám annál zaklatottabb színművésznő, Sárosdi-Hitler pálinkás jó reggelt kíván a pörzsöletlen, csupasz, de szőrös soros–Schilling-áldozati malacnak.

Időzített erőszak - Vasárnapi üzenet, 2017. október 22.

Föl van ez építve, na! Sárosdi Lilla (én is csak most tudtam meg, hogy színésznő, meg azt is, hogy mentálisan labilis), aki nem végzett Színművészeti Főiskolát (most már egyetemet), de a wikipedia szerint a szakmát Bodó Viktorral együtt tanulta, nos, ez a Sárosdi Lilla felült az amcsi hullámra, és először névtelenül, majd - szemlesütve, még véletlenül sem belenézve a kamerába - nevesítve, elmondta, hogy - szerinte - húsz évvel ezelőtt Marton László, aki akkor a Vígszínház igazgatója volt, azt akarta, hogy puszilja meg a fütyülőjét.

Hogy kinek mit és miért akart üzenni ezzel az erkélyjelenettel a #metoo és a gender ideológia apostola (via Puzsér) és nőnemű alterparty párja, annak boncolgatását a balliberális bázis betűvetőire és a szabad madarak ma is hívő híveire bízzuk. Egy kis szippantás, és szárnyalhat a fantázia!

E helyütt állapítsunk meg annyit, hogy ideje van az idegbajnak, vagyis gurul a gyógyszer, és ki tudja, hol áll meg. Kézrátétellel gyógyító kerestetik, de sürgősen, ugyanott összepakolt bőrönd kicsomagolható. A színtelen-szagtalan vegyes párosnak agyára ment az egész zaklatósdi, a #metoo és a gender. Soros idiotizmusuk a belvárosi szivárványos kenderértelmiség karácsonyi kórképe.

Az értelmisegg önbeszarozó szellentése.

Kár érte. Le kellene nyugodni a picsába. Jöhet még kutyára fehér Karácsony.

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/46082/pics/lead_800x600.jpg
antiszemitizmus,disznó,disznóvágás,értelmiség,Hitler,Pócs János,Sárosdi Lilla,Schilling Árpád,Soros,zaklatás
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Györgyi 2017-12-18 14:25:14
Hogy lehet,hogy a Lilla fel van öltözve? Így nem lehet viselkedni!!
Válaszolok
Bea 2017-12-18 11:25:22
Ha ezek igy folytatják, Hitlert előbb-utóbb szentté avatják!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?