Nem volt hatos a lottón
Nyerőszámok: 2 (kettő), 14 (tizennégy), 27 (huszonhét), 32 (harminckettő), 36 (harminchat), 40 (negyven). Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt, az 5 találatos szelvényekre egyenként 332.755 forintot; a 4 találatos szelvényekre egyenként 7.765 forintot; 3 találatos szelvényekre egyenként 2 145 forintot fizetnek.
Blogolj!

Soros disznó – megszólalt Orbán Viktor is

Kecskés István

Hála az Istennek hazánk legnagyobb problémája az, hogy ki mit ír egy pörzsölt disznó hátára. Nincs is ennél fontosabb.

Emlékezetes: a múlt héten borzolta a kedélyeket Pócs János országgyűlési-képviselő, hogy megosztott egy székelyföldi disznóvágáson készült képet, amelyen a már kimúlt malac látható, megpörzsölt állapotban és a hátára azt írták, hogy "Ő VOLT A SOROS!!!"

Nem szép dolog ilyet írni egy disznó hátára – de erről már értekeztünk. 

Ne bántsák a halott disznókat!

Kiakadt az egész liberális média egy fotón... Igazuk van! Ilyet nem lehet csinálni! A helyzet a következő. Pócs János (FIDESZ) közzétett egy képet a Facebook oldalán, amelyen jobblétre szenderült disznó látható pörzsölés után. A koromba azt írták bele, hogy "Ő VOLT A SOROS!!!"

Szépen lecsengett a nagy székelyföldi-magyar disznó-gate, de aztán jött egy újságíró és jól megkérdezte a miniszterelnököt, akiről kiderült, hogy hárít, a "sorosozó disznó ügyében". Kikérem magamnak a malac nevében. Nem sorosozott. Ő maga volt a soros. 

No, de nézzük mit mondott Orbán Viktor ebben a politikailag és nemzatgazdaságilag is elkpesztően fontos ügyben. 

A disznóvágás ügyei nem tartoznak a kormány hatáskörébe.

Ó, a fenébe!

Akkor most mi lesz?!

Hova vezet ez? 

Mi lehet még ebben a sztoriban? Sajnos az érintett disznó már nem tud nyilatkozni. Állítólag a családtagjai nem nagyon akarnak nyilatkozni, mert tartanak tőle, hogy ők is lehetnek még sorosok. 

Ráadásul ugye tudják, hogy ez az egész nem tartozik a kormány hatáskörébe, így már nem is annyira motiváltak. 

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/45871/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?