Blogolj!

A 21. század Momentuma és a gyurcsányista-SZDSZ-es szerelme

Mondolat

José Armando és Esmeralda kapcsolata nem volt olyan viharos, mint amit most a Momentum és az Együtt háza táján megfigyelhetünk. A végeredmény azonban ugyanúgy nem lehet kétséges: boldog egymásra találással fog végződni a történet.

Az a hír járja be széles honunkat, hogy újabb "jövőre önállóan leváltjuk a kormányt, az ellenzéket és nem vagyunk mi liberálisok, csak nagyon függetlenek" párt, momentán a Momentum döntött úgy, hogy mégsem akarja egy százalékos támogatottságával egyedül megmenteni a hazát.

Fel is ajánlották azzal a lendülettel a Karácsonyt idén biztos nem ünneplő Együttnek, hogy fogjanak össze. Helyesebben "politikai otthont biztosítanak nekik". Pedig nehezen indult még az előző hónap. Kiderült ugyanis, hogy az V. kerületben Juhász Péter Együtt-elnök ellen nem más, mint Fekete-Győr András, a Momentum vezetője indulna. Aztán november végén már érlelődött valami, mert Solymáron beálltak a független jelölt mögé, habár az így is elbukott. Még eltelik másfél hét, s jön a nagy szerelem.

Nem vagyunk a boldogság elrontói, de azért csak megmutatjuk, kikkel fogják meghaladni a Momentumosok a 20. századi pártokat: Szigetvári Viktor, akinél leszünk annyira trollok, hogy megjelenési sorrendben ide írjuk a Wikipédiáról a karrierje legelején megjelenő neveket: Ron Werber, Baja Ferenc, Gyurcsány Ferenc, Medgyessy Péter. Juhász Pétert inkább ne említsük, őt jól ismeri a polgár. Nem baj, nem adjuk fel, majd megtaláljuk a jövő embereit az Együtt párt elnökségi tagjai között. A legelső név a honlapon mindjárt Nagy Sándor, Botka alpolgármestere, az SZDSZ korábbi helyi vezetője. Nem sokkal később jön Szelényi Zsuzsa, s már írni sem merünk semmit.

Nos, tudják mit. Inkább követjük a Momentum példáját. Feladjuk ezt az egészet. Mert összenő, ami összetartozik.

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/45879/pics/lead_800x600.jpg
Együtt,Juhász Péter,Momentum,Momentum Mozgalom
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?