Nem volt telitalálat a hatos lottón
Nyerőszámok: 15, 21, 22, 23, 28, 39 Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; az 5 találatos szelvényekre 132 875; a 4 találatos szelvényekre 11 285; a 3 találatos szelvényekre 2440 forintot fizetnek.
Blogolj!

Kínosan őszintévé vált az MSZP vezetője

Mondolat

Molnár Gyulából egyszerű választópolgár lett: már ő sem képes megkülönböztetni a balliberális pártocskákat. Megértjük őt, további tízmillió polgár küzd e honban azzal, hogy meg tudja-e találni a rengeteg eltérést az Együtt és a Párbeszéd között.

Jó hírt hoztam a balliberális show rajongóinak – szabadnapokon sem áll le a forgatás. Sőt, egyenesen több részt is bemutattak szombaton. Egyfelől Gyurcsány Ferenc választási együttműködési megállapodást írt alá a nullszázalékosok között is nullszázalékos Magyar Szolidaritási Mozgalom vezetőjével, Székely Sándorral. A hír nem rengetett meg túlzottan, de legalább megtudtam Bajnai egykori nagy szövetségese Kónya Péter főállású bohóc és nyugállományú alezredes már nem szervezet a tagja.  (Bár emiatt sem tört el a mécses.)

Nem véletlen, hogy az MSZMP-s nyugdíjas nénik örök miniszterelnökének újítani kellett valamit, ugyanis az MSZP nem mással, mint egy majdnem mérhető nullszázalékossal, Karácsony Gergellyel erősített a jelöltállító programbemutató kongresszusán. Ha jelöltek nem is, de az legalább kiderült, Molnár Gyula pártelnök is egy közülünk, véletlenül az Együtt elnökeként konferálta fel az egyébként a Párbeszédet vezető politikust. Mondjuk nagy hibát nem követett el, mert az átlagpolgár szintén harcot vív ezzel, meg azzal is, hogy megkülönböztesse a MoMo-t a MoMa-tól. (Az utóbbira a helyes válaszokat a 06/90… számra várjuk.)

Szóval, úgy vagyok ezzel, mint az egyszeri liberális, aki nem vesződik a Fidesz, Jobbik, nácik megkülönböztetéssel, egy az egyben lenácizza Deutsch Tamást és Tomcatet. Most már én is megelégszem az egész tábor leballibsizésével. Még pár kongresszus, meg pár pohár az Európai Parlament kapitányával és Gyula is csatlakozik hozzám.

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/45776/pics/lead_800x600.jpg
Karácsony Gergely,Magyar Szocialista Párt,Molnár Gyula,MSZMP,MSZP
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?