Nem volt telitalálat a hatos lottón
Nyerőszámok: 15, 21, 22, 23, 28, 39 Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; az 5 találatos szelvényekre 132 875; a 4 találatos szelvényekre 11 285; a 3 találatos szelvényekre 2440 forintot fizetnek.
Blogolj!

Fuldokló hangyák a balliberális kanálisban

Mondolat

Kezdünk aggódni, nehogy Szigetvári Viktor és Juhász Péter elmerüljön abban a kanálisban, amit hosszú évek munkája alatt maguk mélyítettek ki. Feri, Gyula, mentsétek meg a srácokat!

Nem képesek leállni. Pedig szombat van. Szabadnap van. Pihennénk. MSZP, DK, Szolidaritás, PM pipa. És most az egy százalék kínos magányában árválkodó Együtt is végre a sajtó elé állt a pártkongresszusa az Országos Politikai Tanácsának ülését követően. Végül is pont ideje volt, mert az egykori bajnaista brigádból a Szolidaritás Gyurcsányékkal, a Párbeszéd a szocikkal paktált le néhány órán belül. Helyesebben inkább próbáltak maguknak biztosítani egy-három listás helyet, meg jó fizetést 2022-ig.

Érthető, hogy ezek után az Együtt sem akart kimaradni a jóból, rendes bér, költségtérítés, mentelmi jog. Kicsit későn kapcsoltak, de nem árt követni őket, ki tudja, hogy meddig szórakozhatunk közleményeiken, sajtótájékoztatóikon. Na, de térjünk a lényegre.

Ezen nemes célok jegyében Szigetváriék megegyeztek együttes magányukban, hogy hajlandóak „minden demokratikus ellenzéki párttal (értsd: nem a Fidesz) együttműködést kötni az egyéni választókerületi indulásról”. Hozzátette a 2010-et meghaladó gyurcsányista-bajnaista guru, tanácskozásuk lényegi elképzelése az, hogy a választókerületekben egy ellenzéki jelölt induljon, az, aki a legesélyesebb a körzet megnyerésére. Nagy szerencse, hogy ott volt Juhász Péter pártelnök, aki még fokozni tudta a hangulatot, mert megosztotta a médiával, hogy „sok helyen az Együtt adja a legesélyesebb jelöltet”, és persze még önálló választási listát is állítanak.

Ennyi. Mi a DK és az MSZP helyében rohannánk, hogy a listára vegyük ezt a két jómadarat, meg a többieket, esetleg egy kiváló XIII. kerületi képviselőjelöltséget biztosítsunk nekik. Csak a végén nehogy kétharmad helyett háromketted kelljen megcélozni, hogy jusson mindenkinek hely a bárkán. Mert különben úgy tűnik, 2018 után csak a kanális marad néhány hangyának.

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/45782/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?