Blogolj!

Gyurcsány gyomra

Pintér M. Lajos

A DK elnöke lilára eheti magát, bekebelezi a fél újpesti MSZP-t. Aztán már nincs más dolga, mint hogy igyon rá kurva sok bort.

Egyre inkább úgy tűnik, elképesztő igyekezetében már a tavaszi választás előtt porig rombolja magát az úgynevezett magyar baloldal. A szedett-vedett balliberó társaság skizofrén hírei hallatán a józan választó csak kapkodja a fejét, hiszen

hol egyik akar közösülni a másikkal, aki általában kéreti magát, hol a harmadik rúgja ki a negyediket, akit a hullarabló ötödik azon melegében ágyba vinne, hol egyik vagy másik az örökös szingli életmód mellett coming outol.

Szóval, ember legyen a talpán, aki tudja követni, talán az Index jár a legközelebb az igazsághoz, amennyiben pénteken megnevezte a Fidesz öt legmarkánsabb politikusát, azokat a kulcsfigurákat, akik jelentős győzelemre vezethetik a kormánypártot 2018-ban.

A legfrissebb hír szerint az újpesti MSZP hat tagja elhagyja pártját, és átigazol a Demokratikus Koalícióba. Azt atv.hu úgy tudja, azért döntöttek így, mert a baloldali cicaharc egyik áldozataként Horváth Imre országgyűlési képviselőt kukázták a szocialisták, mire a honatya kilépett a szegfűsöktől (és jelezte, készüljenek a harcra, mert ha a fene fenét eszik is ringbe száll jövőre a mandátumért).

Beleköp a baloldal levesébe az MSZP-ből kilépett újpesti honatya

Horváth Imre ugyanis valószínűsítette, hogy - függetlenként - elindul majd jövőre az országgyűlési választáson. Akár a balos összefogás (DK-s) jelöltje ellen. A múlt szerdán a Blogstar is megírta, hogy Gyurcsány Ferenc és Molnár Gyula pártelnökök alkudozásának árnyékában kilépett az MSZP-ből Horváth Imre újpesti parlamenti képviselő.

Ez a „hatok” értelmezésében „megroppantotta a korábban erős újpesti MSZP-szervezetet”. Ám nem csak ez zavarja őket, hanem az a látványos szerencsétlenkedés, töketlenkedés is, amit a Molnár Gyula–Kunhalmi Ágnes vegyes páros folytat, hiszen – így az atv.hu – „az MSZP újabb és újabb miniszterelnök-jelölti keresései miatt erodálódik az ellenzéki együttműködés”. Már ha lenne olyan, ugyebár.

És hol máshol képzelhetnék el a jövőjüket az MSZP süllyedő hajójáról menekülők, mint a Demokratikus Koalícióban? Minden úgy történik, ahogy a pártkönyvben nagykönyvben meg van írva.

Be kell látni, ma Magyarországon egyetlen ördögi terv működik, ez pedig a Gyurcsány-terv.

Az őszödi miniszterelnök előbb átkarolja, majd szép lassan bekebelezi áldozatát. Aztán már nincs más dolga, mint hogy igyon rá kurva sok bort. Nehogy felböffentse az emészthetetlent.

Olyan irodalmi, és mégis tudományos ez az egész. Páratlanul csodás a honi balliberális pártok, pártocskák és szereplők biológiai körforgása. Nemcsak mindannyian Gyurcsány köpönyegéből bújtak elő, de mindannyian Gyurcsány gyomrába is tartanak.

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/45736/pics/lead_800x600.jpg
baloldal,DK,Gyurcsány Ferenc,Kunhalmi Ágnes,Molnár Gyula,MSZP,összefogás,választás 2018
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?