Blogolj!

Csúnyán beégett a Momentum Mozgalom!


Ilyet még nem láttunk: ételt osztott egy párt, de a képek tanulsága szerint senkinek sem kellett, amit kifőztek. Beégett a Momentum. Csúnyán.

Úgy tűnik, hogy homokszem került a Momentum Mozgalom gépezetébe. A lila-fehér párt (kikérem magamnak!), magára aggatta az Újpest új logóját (ez legyen az ő bajuk) és szervezett egy ételosztást. 

Ez az a kampányfogás, ami minden hülye pártnak bejön. Még az MSZP is tömött sorokba tudja rendezni az elesetteket, de akár Gyurcsány Ferenc, vagy Szél Bernadett főztjére is összejönnek néhány százan. Szóval a Momentum biztorsa ment. 

Csak az éhezők nem jelentkeztek náluk – pedig sajnos vannak olyan emberek, akiknek minden segítség, egy meleg ebéd is jól jön. Így nézett ki a rendezvény eleje: 

A balramagyar.hu képet is közölt arról, hogy miként festett az ételosztás. Jól látható, hogy semmi, illetve senki sem látható a képen. Szánalmas… 

Egyre biztosabbnak tűnik, hogy a Momentum csak a rombolásban jó. (Tényleg: ki adja vissza nekünk a 2024-es olimpiát?) Másrészt pedig az valószínű, hogy erre a párta senki sem kíváncsi. Amikor az éhező nem megy oda az ingyen ételért, akkor valami nagyon nagy baj van. 

Talán morbid, de maradjunk annyiban, hogy senki sem kajálja a Momentum propagandáját… 

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/45600/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Franciska 2017-12-05 12:23:56
Honnét vette a Momentum a pénzt de nem csak ők hanem a civilek az ételre? Lehet hogy egy utcával arébb tarhálták össze, de jobbat tudok a libisek mecénásától!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?