Blogolj!

A nyugdíjasokat használják kampányeszköznek a balosok

A baloldalon és a liberálisoknál semmi sem szent. Most éppen a nyugdíjasokból csinálnak silány kampányeszközt.

Komolyan mondom az ember csak kapkodja a fejét. 

Utalják a nyugdíjprémiumot, postázzák az időseknek az Erzsébet utalványokat és már kezdődik is a hiszti. Elindult az interneten egy kép, amelyen egy néni "tüntet" és közli, hogy nincs annyi utalvány, amiért cserébe ő Orbán Viktorra szavazna. 

Az első gondolat persze az, hogy vissza is lehet küldeni. Sőt a baloldaliak szerint nem létező rezsicsökkentéssel megspórolt pénzt is át lehet utalni a szolgáltatóknak. Örülnek majd neki és elteszik. 

Persze a képen látható néni nyilván nem tüntet Orbán Viktor ellen – vagy lehet, hogy igen, de semmiképpen sem azért, mert megkapta az Erzsébet utalványt –, ez pusztán a baloldaliaknál megmaradt werberi kommunikáció egy része. És pont ezzel gázolnak bele az idősekbe, hiszen ezzel azt mondják, hogy nem azért kapják ezt az ajándékot, mert megérdemlik, a hosszú éves munkájukért cserébe jár ez nekik, hanem ők maguk teszi silány kampányeszközzé a nyugdíjjasokat. 

Ezt nyilván az idősek szeretnék a legkevésbé. Nem is ez a "dolguk", hanem az, hogy élvezzék a prémium és az utalvány előnyeit. Megérdemlik. 

4
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/45491/pics/lead_800x600.jpg

Hozzászólások

A bejegyzésre 4 db hozzászólás érkezett!
Ferenc 2017-12-03 07:21:45
Szerintem már időd sincs annyi. Eszed is csak annyi amennyi látszik.
Válaszolok
Béla 2017-12-03 01:52:18
A nyugdíjasok csak egy dolog ami erősödik, de a munkabérektől kezdve a gazdaság és minden erősödik Magyarországon 2010 óta! Az se véletlen, hogy az emberek újra és újra megválasztják ezt a kormányt! Olyan hihetetlen eredményeket érnek el, amit az 1990 utáni időkben még senki nem tudott így, megszorítások nélkül, sőt könnyítések mellett megadni.
- -
Épp figyelem anyám nyugdíjának az emelkedését és még 1990 év végefelé 100e körül volt, 2017 Január után 133e Ft -ra emelkedett a nyugdíja. Jövő januárig még hozzá jön (már jött, de nem számoltam itt még bele). A novemberi +1% és a januári +3%, azokkal már össz. 38-39% környékére növekszik a nyugdíj emelkedése. Ebből kb. egy havinak megfelelő az érték növekedés, a többi az inflációt volt hivatott fedezni.
Válaszolok
Katalin 2017-12-02 16:36:00
Senki ne beszéljen a nyugdíjasok nevében. Azt sem, hogy elégedett, azt sem, hogy elégedetlen. Például a fantom "idősek Tanácsa" se beszéljen a nyugdíjasok nevében, ne állapodjon meg a kormánnyal. Szeretném tudni, hogy ki választotta meg őket, hogy kicsodák ők, és hogy egyáltalán milyen intézmény ez, amire a miniszterelnök folyton hivatkozik. Valaki tudja a választ?
Válaszolok
Millin 2017-12-02 16:16:19
http://www.kotzendes-einhorn.de/blog/2011-11/deine-oma-weis-mehr-uber-social-media-als-du/
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?