Blogolj!

Kunhalmi Ágnes: ez az arc lesz a végső? – videók (18+)

Kecskés István

A szocialisták felfedezték a maguk kincsét, a legszebb szálat a szegfű csokorban! Kunhalmi Ágnes lett az arc.

No, de ez az arc lesz a végső? 

Mert, hogy Kunhalmi Ágnes maga mögé szorítja az egész pártot az biztos volt. Vele nem versenyezhet az egykori cenzor Lendvai Ildikó – nem csoda, hiszen nála azért sokkal jobb nő, még akkor is, ha Kunhalminak vannak ráncai –, vagy a lepedőakrobata Kovács László, a motorosfutár Mesterházy Attila, vagy a most éppen szabadlábon védekező Molnár Gyula, de még csak a szegedi jó elvtárs Botka László sem. 

Kunhalmi Ágnes egy jelenség. Nem is akármilyen. Emlékezhetünk még a 2014-es ámokfutására, amely a mémgyárok kifogyhatatlan alapanyaga lett. 

De Kunhalmi Ágnes azóta sem nyugszik. Volt emlékezetes szereplése a tévében bőséggel. A legemlékezetesebb ugye az volt, amikor szétröhögte a sajtótájékoztatót. Azóta is vita van arról, hogy fáradt volt – szocialista fáradt, na persze… –, esetleg ittas – ennek legalább vannak hagyományai az MSZP-ban –, netán más tudatmódosító szer hatása alatt állt. 

Kunhalmi Ágnesnek amúgy már meggyűlt a baja az igazságszolgáltatással is. Ő is benne volt a nagy diákigazolvány-matrica bizniszben, le is bukott – a szerencsétlen… – és 2005-ben pénzbüntetésre ítélték közokirat hamisításért. Emlékezetes, hogy akkoriban még egy kicsi levonóval hosszabbították meg a kártyák érvényességét. A matricákból lehetett szerezni a (fekete)piacon is, így aztán olcsóbb volt a bérlet. 

A lényeg persze nem ez. Hanem az, hogy már megint talált magának a kimúlás előtt álló párt egy remek arcot, akit még a kormányellenes tüntetéseket is ki tudtak fütyülni. Pedig nemcsak a röhögős arca van, hanem akad neki kamukönnyes is. Íme: 

Szóval Kunhalmi Ágnes az élre állt. Ő lett az arc. Lehet, hogy a végső? 

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/45473/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?