Blogolj!

Tiltsák be a János vitézt! Is!


Eddig úgy volt, hogy az Ezek megőrültek csak egy tévéműsor, de egyre inkább úgy tűnik, hogy tényleg nagyon sok a bolond.

Egy angol anya szeretné, ha betiltanák a gyermeke iskolájában a Csipkerózsikát – és most üljenek le! –, mert a csaj nem egyezett bele abba, hogy a herceg megcsókolja. 

Az agyam eldobom!

A nő, akinek amúgy van két gyereke azonban nem áll meg itt: szerinte nem szabad normálisnak beállítani, hogy ha egy férfi megcsókol egy alvó nőt. Lehet, hogy a panaszosnak is ki kellene próbálnia, hogy milyen az, amikor a szerelme egy forró csókkal ébreszti? Idióta…

Amúgy meg akkor már ne álljuk meg itt, menjünk bele rendesen, mert az alvó Csipkerózsika felébresztése egy lófitty, ahhoz képest, ami például Hófehérkével történik. Ő ugyanis lényegében halott, legalábbis erősen erre utal, hogy a fehér lovon érkező herceg egyenesen egy koporsóban csókolta volna szájon a csodaszép lányt, ha az idő előtt nem köpi ki az almát. Na, hát azért halottal… – indulhatunk ki a brit nő elmebeteg logikájából. A Hamupipőkében meg egy csávó összefogdossa a birodalomban élő nők lábát. Ezt se feledjük el. 

De ne is menjünk messzire. 

Kilátszik a vízből két szép térdecskéje
Kukoricza Jancsi gyönyörűségére

.

Írja Petőfi Sándor a János vitézben. Betiltani! Mi az, hogy kilátszik az izület? Pláne térdecske! Ez maga a szexizmus, a zaklatás, az izgatás! Ennek aztán végképp nincs helye az iskolában! És ez a Kukoricza nevű férfi meg ne nagyon gyönyörködjön, sokkal inkább vegye ki a nő kezéből a mosatlant és dolgozzon helyette. 

És számtalan – bár nagyon jó irodalom tanárom van, naponta képez, de előttem egyelőre ismeretlen – példa jöhetne még. De hagyjuk már ezt. 

Inkább jöjjön valaki aztán csókolja szájon álmában a bolond brit nőt, hogy beleremegjen a két szép térdecskéje…

4
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/45214/pics/lead_800x600.png
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 4 db hozzászólás érkezett!
László válasza: Gabipapa bejegyzésére 2017-11-25 21:39:18
Ez jó, ez a Trubad elvtárs .Ezzel kapcsolatosan, ha megengedi, megosztok egy viccet, miszerint: a székely ember kitelepedik Pestre, rendesen ki is művelődik, majd évek múltán vendégül látja a komáját. Mennek, mennek Pesten, Budán, mindenfélét mutogat, amikor egyszer a komája megkérdi: Mi az a "Manikűr"? Hát, komám, ott készítik szépre a hölgyek kezét. Mennek tovább, mikor a koma megkérdezi: Mi az a "Pedikűr"? Hát, komám, ott készítik szépre a hölgyek lábát. Mennek tovább, mikor meglátják az Operaház plakátját: R. Wagner: Walkűr . Erre a koma: Komám, már tudom, hogy itt mit készítnek szépre.
Válaszolok
Sándor 2017-11-25 19:01:42
A kedves angol nő véleményére reagálva, akkor tiltsák be a trágár beszédeket a filmekből, és minden tv-és és egyéb helyeken. A másik, az nem izgatja, zavarja, hogy ma minden filmben többé kevésbé a szex nincs nélkülözve? Azonkívül az a temérdek erőszak, amit egy filmben látni lehet ég, szakad, lángol, törik, robban minden. Ez ugye tanító és nevelő hatással bír vagy rendelkezik?
Válaszolok
Gabipapa 2017-11-25 11:32:49
Kísértetiesen emlékeztet engem a kőkemény Aczél-Rákosi kor, /vagy kór?/ viccére. Pesten az a vicc járta hogy a Trubadúr címként sem szerepelhet a színlapon, hiszen az "urak" korszaka lejárt, tessék Trubad elvtársként használni!
Gabipapa.
Válaszolok
Tarr 2017-11-25 10:15:07
NEM! NEM! NEM! Az erőszakos, gyilkos, és hasonló szarságokat kell betiltani! NEM KELL gyilkosság, erőszak. Betiltani az összeset! Mindent vissza eredeti formába!!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?