Blogolj!

Kovács László szitává lőtte a Jobbikot


A szenilitás zsenialitása, ha utat tör magának. Orosz kémeket, agyonlőtt ellenfeleket, Don Quijotékat és trójai falovakat vizionál a kommunizmus még mindig köztünk járó emlékpontja.

Senki sem menekülhet a sasszemű Igazságosztó elől!

A lehető legkomolyabban mondom, hálával tartozunk a Független Hírügynökségnek, hogy az amerikai hálaadás éjszakáján egy frenetikus exkluzív Kovács László-interjút húzott elő a mellényzsebből. A tökéletes koffeinmentes ébresztő! A honi közélet zavarosában halászó MSZP-csontváz egyetlen laza mozdulattal rántja le a leplet a világpolitika titkairól, határolja körbe az európai gazdasági erőteret, teszi nyilvánvalóvá az orbáni szemfényvesztést, és összevont szemöldökkel mutat rá Vona trójai falovára.

A szenilitás zsenialitása, ha utat tör magának.

A köztünk élő kommunista kiáltvány megint azon durcizott be, hogy kihagyták a szaknévsorból: vagyis a nagy nemzeti balos kormányingató összeboruláson agyaló Gyurcsányék és Molnár Gyuláék úgy vélik, nem jó az öreg a háznál. Ezen aztán olyannyira felhúzta magát, hogy leszállt nála a vörös köd, és célba vette a nemzetközi összeesküvést Csurkától a KGB-ig, Orbántól az ikertornyokig, a cuki Jobbiktól a brexitig. Lehet, hogy az ördög úgy általában a részletekben rejlik, de mi ezúttal nem űznénk el a patás vasvillást, hanem mindenkinek ajánljuk, hogy napi Bibliaként olvasson néhány Kovács László-szentenciát.

A szent írás gyöngyszemei, avagy rendkívül szubjektív toplista következik:

I. Kádár katonája végképp eltörli a múltat
„Az orosz befolyást mindenképpen csökkenteni kell. Hazánk területén igen aktív az orosz hírszerzés, amely az elfogadhatónál nagyobb figyelemmel szemléli a Magyarországon történő eseményeket. Sőt, időnként nemcsak szemlélői, de alakítói is a politikánknak.”

II. Nemzetközi vizekre evez
„Az európai közösséget elhagyó Egyesült Királyság sem lesz ugyanaz a meghatározó politikai és gazdasági tényező, mint a Brexit előtt volt. Vannak olyan vélemények, hogy Nagy-Britannia ma már csak egy sziget az Atlanti-óceánban.”

III. Látomásai támadnak, és Rocinantéra pattan
„Orbán Viktor Brüsszelben nem olyan nagyfiú, mint ahogy itthon eljátssza. Véleményem szerint belpolitikai okból, hatalmának fenntartása érdekében kezd el olyan harcokat, amelyekre semmi oka. Lásd: Soros-terv, ami nem létezik, de mint Don Quijote, eljátssza a küzdelmet a látomások ellen.”

IV. Laci bátyja átlát a szitán
„Orbán szerint ezek az országok (értsd: Oroszország, Törökország, Azerbajdzsán, Kazahsztán) sokkal hatékonyabbak, mint a nyugati liberális demokráciák. Talán az ellenzékkel való radikális leszámolás hatékonysága tetszett meg a kormányfőnek, hiszen Putyin legkomolyabban vehető politikai ellenfelét a Moszkva folyó partján lőtték szitává.”

V. És kiszúrja a trójai falovat
„A pár éve durva, antiszemita, cigányellenes és az uniót támadó Jobbikot nem tartom demokratikus pártnak. Vona Gábor állítása szerint pártja jelentős átalakuláson ment keresztül, ennek alátámasztására közölte, hogy három, szélsőséges nézeteket valló alelnököt eltávolított a pártból. A változás hitelességét viszont megkérdőjelezi, hogy a náluk is radikálisabb nézeteket valló Toroczkai Lászlót felkérte alelnöknek.”

Az MSZMP Politikai Főiskoláján edződött, Brüsszelben továbbképzett Igazságosztó elől senki sem menekülhet. Bár jósból is megárt a sok, mégis azt kérem: vigyázzunk Kovács Lászlóra! Nagy veszteség lenne, ha kisodródna a magyar média mindennapjaiból, és csak egy sötét folt maradna a Népszabadságban.

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/45174/pics/lead_800x600.jpg
Brexit,Brüsszel,Csurka István,DK,Gyurcsány Ferenc,Jobbik,Kovács László,Molnár Gyula,MSZMP,MSZP,Orbán Viktor,Toroczkai László,vona gábor
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Gyöngyi 2017-11-26 16:37:25
"A velünk élő kommunista kiáltvány" - zseniális! :)
"Putyin legkomolyabban vehető politikai ellenfelét a Moszkva folyó partján lőtték szitává" - akkor az, hogy nálunk még csak egy vízhólyag se nőtt egyik ellenzéki politikus lábára se, csak annak köszönhető, hogy egyikük se vehető egy kicsit se komolyan! :)
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?