Blogolj!

Ordibálva, kiabálva zaklat a Momentum Mozgalom


Aláírást gyűjt a Momentum Mozgalom – nem nagy dolog az eddigi tevékenységéből az derült ki, hogy mást sem tud… Most éppen a civileket mentenék meg – nincs mitől –, de most nem is ez a lényeg.

Van a momentumosok között egy igazán szimpatikus, európai "politikus", Soproni Tamás, aki most ismét szintett lépett. A mozgalom Zagyva György Gyulája most éppen egy sajtótájékoztatót zavart meg. Úgy tűnik egyébként, hogy a rombolásra berendezkedett pártot zavarja a média, hiszen korábban már az origo szerkesztőségébe is besétáltak, hogy elbeszélgessene a sajtómunkásokkal.

No, de most nem a sajtó került a célkeresztbe: Soproni zaklatásának (nem úgy…) középpontjában ezúttal Hollik István volt, aki sajtótájékoztatót tartott az egyik budapesti aluljáróban. A Momentum Zagyvája (zagyvája – így is jó), odaidegeskedte magát Hollik mellé, vagyis szerzett magának némi ingyen adásidőt, majd kiabálva, gesztikulálva elkezdte osztani az észt – nem tartott sokáig, gyorsan elfogyott, csak hangos volt.

Rombolnak, megfélemlítenek, kiabálnak. Ez a Momentum Mozgalom. Elvették egy olimpia esélyét, beengednék a migránsokat és jól láthatóan az elfojtott agressziót kamerák előtt szeretik kiélni.  

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/45102/pics/lead_800x600.png
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Éva 2017-11-25 15:10:50
Ezt nevezem barbár viselkedésnek! Kiabál össze-vissza, miért is? Talán a bunkóságát akarta fitogtatni.
Válaszolok
baviki69 2017-11-22 13:48:11
Ez a momós patkány megint előbújt? Nem volt ott valaki a járókelők közül, aki t.ö.k.ö.n rúgta volna? Már csak azért is, hogy ne szaporodjanak... (Bocsánat a durva megfogalmazásért, de ezek nem érdemelnek mást! Eddig csak romboltak!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?