Blogolj!

Kitalálja, hogyan szólítják Gyurcsány Ferencet? – videó


Nem, ez most nem szavazás, nem is találóskérdés. Mert ugye az opcióknak végeláthatatlan sora következhetne.

Lehetne ugye "Fletó", vagy éppen "Fegyenc" – legyen! –, esetleg "El Kúró", netán "Hazug"… És még hosszan sorolhatnánk, ám a megalománia ennél magasabbra repítette Gyurcsány Ferencet. A DK elnöke úgy vonult be a salgótarjáni József Attila Művelődési Ház színpadára, mint maga Mike Tyson, vagy éppen Lionel Messi. Igazi szpíker sorolta az érdemeit, mint például azt, hogy már nem jár be a parlamentbe és hogy éhségsztrájkolni is tud, ha úgy hozza az élet. És aztán megnevezte az embert: 

Következzen a Magyar Köztársaság miniszterelnöke … Gyurcsány Ferenc!

Bár sose lett volna. Most mondjuk éppen nagyon messze van ettől a poszttól, hiszen a DK éppen a parlamentbe jutásért küzd, a választás megnyeréséről szó sem esik. De következetesen miniszterelnökne szólíttatja magát. 

Elmebaj…

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/45007/pics/lead_800x600.jpg

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
gizella 2017-11-20 18:51:32
A felvezető duma elképesztő,néhány dolog kimaradt -a teljesség igénye nélkül- tönkretette MO-t, békés ünneplők szemét kilövette, a gengszter váltáskor anyósa hathatós segítségével szétlopta a magyar ipart stb ....A legkevesebb amit elvártam volna tőle,hogy tánclépésben,ugrándozva magasba emelt karral jön be :DDDD Röhejes a közönsége pedig standing ovation-nal fogadja. Igy szokták meg amikor még nagy nagy pártkongresszusokon éltették Kádárt
Válaszolok
Illés 2017-11-20 18:35:25
Hát ha ez normális,akkor az én seggem egy nagy darab trapista sajt.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?