Blogolj!

Hatan, mint a nemzetárulók

Pintér M. Lajos

Még a jövő kiárusításában sem tud tisztességesen együttműködni és összefogni a magyar balliberális bagázs. Brüsszelben a fele szembeköpte saját nemzetét, ketten elmenekültek, és akadt, aki saját véleményével sem értett egyet.

Jön még kutyára dér, Szanyi kapitány!

Európa és az európai nemzetek jövőjét súlyosan veszélyeztető döntést hozott csütörtökön az Európai Parlament. A brüsszeli grémium jóváhagyta, hogy kötelező jellegű, állandó, felső létszámkorlát nélküli betelepítési rendszert hozzanak létre, ráadásul ott kezdjék el a migránsok szétosztását, ahol az EU „naccságos” megítélése szerint nem fogadnak be elég bevándorlót. A családegyesítések megkönnyítése már csak hab a tornán, azzal a mocsoksággal megfejelve, hogy aki a továbbiakban ellenáll, és nem gördít vörös szőnyeget a színes migránsáradat elé, attól jól megvonják majd az uniós forrásokat – hol maradnak a nemzeti alapjogok, például annak meghatározása, hogy kivel akarunk együtt élni?

Természetesen lesz még néhány tárgyalási forduló ez ügyben, ahol például a tagállami kormányok és kormányfők érvényesíthetik nemzeti érdekeiket, ezzel együtt szomorúan kell megállapítani, hogy Európa a dilettáns, tökkelütött, rövidlátó, bájgúnár vezetőinek bugyuta vigyorgása mellett saját sírját ássa. Azon nemzetek helyzete is egyre szorongatottabb, melyek nem akarják, hogy élve temessék el őket a később a történelem szemétdombjára kerülő euroidióták.

A napnál is világosabb, hogy a brüsszeli üzenet megint a „rebellis” Magyarországnak szól, mely többször egyértelművé tette: nem akar bevándorlóországgá válni, megőrzi identitását magyarságát, kereszténységét – bármi áron.

A kozmopolita, kerítésbontó, migránssimogató eszetlenséget mástól talán még el is viselnék, ám

példa nélküli a nemzetközi politikában, amilyen szánalmas, visszataszító módon vesznek részt az őrült, fertőző össztüsszögésben a honi ballibsik.

Akik amúgy – örök mementó a név szerint szavazás jegyzőkönyve! – tanúbizonyságot tettek róla, hogy

még a haza- és nemzetárulásban, a jövő kiárusításában sem tudnak tisztességesen együttműködni, összefogni és közösen cselekedni.

Brüsszelben a fele takony módon szembeköpte saját nemzetét (a magyar érdekek, szempontok ellen szavazott az összes betelepítővel: a szoci poháremelgető, Szanyi Tibor kapitány, a gyurcsányista Molnár Csaba, illetve a ki tudja, éppen melyik liberális pártcsírában bohóckodó Jávor Benedek). Ketten mérhetetlen bátorsággal elmenekültek a voksolás elől (a gyurcsányísta Niedermüller Péter és a szélista Meszerics Tamás talán együtt könnyítetek magukon a mellékhelyiségben), és akadt, aki saját véleményével sem értett egyet, ezért álláspont nélküli tartózkodásba izgulta magát (a RED-szoci Ujhelyi István). Vagy ők hárman csak szimplán „összeszarták magukat” (via Szanyi elvtárs)?

Úgy tűnik, ideje van az árulásnak. És egy gyékényen árulnak ezek hatan, mind, bárhogy cselekszenek. Itt nincs fokozat, nincs több, nincs kevesebb. A cefre, az izzadtság és a szar pont ugyanolyan büdös. Messziről érzik, és lemoshatatlan.

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/44915/pics/lead_800x600.jpg
betelepítés,bevándorlás,Brüsszel,DK,Európa,Európai Parlament,Kvóta,migráció,migráns,MSZP
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?