Blogolj!

Gyerekeket bízna pedofilokra az ellenzéki képviselő

Kecskés István

Azt már eddig is tudtuk, hogy a migránsokat szeretik simogatni a liberálisok, de az új dolog, hogy már a pedofilokat is pátyolgatnák.

Márpedig úgy tűnik, hogy ezek a véglények – most a pedofilokról van szó –, komoly támogatókat szereztek, hiszen az országgyűlésben hárman nem szavazták meg azt az előterjesztést, amely szerint a pedofil bűnözőket örökre eltiltanák a nevelési tevékenységtől. Ez már önmagában is felháborító, de ha azt vesszük, hogy ezek a képviselők szeretnének kormányzó erővé válni, akkor igencsak veszélyes is a gyerekekre, valamint a tisztességes pedagógusokra nézve is. Mondhatnán kikérem magamnak a nevükben. 

A pedofilokat – legalábbis – el nem utasító honatyák között van Szabó Szabolcs (Együtt) is. A Csepelt és Soroksárt is képviselő politikus nem először csapódik a bűnözők oldalára. Emlékezetes, hogy néhány évvel ezelőtt S. Miklós, aki korábban az MSZP-ben politizált – amúgy ráérő idejében gyerekeket rontott meg – került Szabó védőszárnyai alá, hiszen nem átallotta azt mondani, hogy a pedofil bűnöző beazonosítása nem más, mint listázás… S. egyébként egyik áldozatát úgy cserkészte be, hogy tanárnak állt és egy táborban kezdett fajtalankodásba. Nos ettől nem tiltaná el őt Szabó. 

Szabó Szabolcs, aki gyulai lakosként képviseli a csepeli és soroksári szavazókat, amúgy az elmúlt időszakban nem szavazta meg a devizahiteleseket segítő törvényeket, a fogyasztóvédelem megerősítését szolgáló szabályozásokat, az új építésű lakásokra vonatkozó adócsökkentést és a nagypénteket munkaszüneti nappá nyilvánító javaslatot sem. Ellenben támogatja a kvótát, a migránsok betelepítését és szerinte a magyar férfiak a szexuális bűnözők, valamint azzal viccel, hogy bevándorlókat költöztetne Csepelre.

Még szerencse, hogy ellenzékben van. 

(forrás: csepel.info)

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/44851/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?