Blogolj!

Jakuzzis Győzi és a luxuscella


Ha van mersze és néhány felesleges milliója, ön is besétálhat az adóhatóság által „szorongatott” showman otthonába, és licitálhat a bútoraira, csobbanhat méregdrága jakuzzijában.

Szürreálisan hangzik, de igaz, hogy bárki berendezheti lakását Gáspár Győzike bútoraival. Az adócsalásban megedződött Romantic-frontember ezúttal úgy 40 millával lóg az államnak, a NAV pedig megunta a várakozást, és viszi a berendezést. Mikulás másnapján nem máshol, mint Győzike nógrádmegyeri házában lehet licitálni néhány alig használt, annál süppedődesebb ülőgarnitúrára, a mosolygós masszázsfotelra, a szolid full extrás konyhabútorra, az elengedhetetlenül szükséges (jelenleg azonban feltöltetlen) bárszekrényre, no meg a celebfamília szétpancsizott méregdrága jakuzzijára, már ha valakinek éppen erre lenne gusztusa és legalább 7 milliója, ennyi ugyanis a kikiáltási ár.

Óvva intenénk az olvasót a kapkodástól, ugyanis amekkora szarban slamasztikában vannak ismét a méltatlanul meghurcolt mintapolgárok, akkora hanggal fenyegetőznek. Ügyvédjük a Blikkben tátotta ki száját, amin az talált kiszaladni, hogy a bíráságon majd jól mindent visszaperelnek, ha és amennyiben Győzikét felmenti a Kúria. Azzal a csekély 11 kilócska aranykával együtt, amit már 40 ropogós magyar misi értékben lefoglalt az adóhatóság. Maga a „főhős” pedig háborút ígért a Kúriának via RTL Klub, ha elítélik, szerinte „jogtalanul”.

Ártatlan Győzőt amúgy 2012-ben 1 év 8 hónapra, feleségét 1 év 6 hónapra ítélték, három évre felfüggesztve, nem más, mint adócsalás miatt. Gáspár a NAV szégyenlistáján is szerepel, nem először.

Úgyhogy rafkós védője most dolgozhat a gázsiért, mert forró hónapok várnak ügyfeleire, a hűvösön pedig nincs sem jakuzzi, sem bárszekrény, be kell érni a hamisítatlan gengszerromanticával. Szuperhumánus luxuscella ugyanis csak az Anders Behring Breivikeknek jár az értéket vesztő és mértéket tévesztő új-Európában. A magyar börtönökbe még nem süt be a nap. 

Hála a Jóistennek.

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/44803/pics/lead_800x600.jpg
adócsalás,Gáspár Győző,Győzike,jakuzzi,NAV
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Éva 2017-11-16 18:06:32
Lám, lám a felkapott kretének is meggazdagodhatnak, főleg ha közben még törvényen kívűl tudhatják magukat.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?