Blogolj!

Az ember tragédiája


Valami egészen szürreálisat hallhattunk Kelemen Annától. Ezen nem kéne igazán meglepődni, elvégre amint kinyitja a száját, azon mindig valami felejthetetlen mondat szabadul el a nagyvilágba.

Az említett hölgy korábbi munkásságát valamelyest ismerjük, hiszen korábban magasabb pozíciót foglalt el a hazai celebek toplistáján. Mostanában pedig ismét szeretne komolyabb magasságokba szökkenni. Gyorstalpalóként érdemes megnézni az alábbi videót, mik is foglalkoztatják aktuálisan Kelemen Annát, aki újabban videó-blogolással is foglalkozik, és mint kiderül, nincs seggtudata. 

Nehéz eldönteni, hogy a videó mondanivalója, vagy a Bors újságírójának kérdése a megdöbbentőbb. Merthogy afelől érdeklődött a "művésznőtől", hogy mi a véleménye arról, hogy azt tervezik, nem lesz kötelező olvasmány a Bánk bán, Az ember tragédiája, a Csongor és Tünde és Jókai. Kelemen Anna pedig átment oktatásért felelős tárca nélküli (azt mindig aktuális partnerei bitorolják) miniszterbe. Ezt válaszolta: 

Ellenzem. Emlékeim szerint ezek olyan értékek, amiket tovább kell adni. Az iskolában szocializálódnak a gyerekek, és nem azt kéne nekik tanítani, amit ők választanának. A Gyűrűk uráról vagy a hasonló művekről nekem a marketing és a bulvár jut az eszembe. Az iskola adjon valós értéket! Ezeket én is olvastam, és nem A Gyűrűk Urán nevelkedtem.

Namármost. Ha valaki valaki a Bánk Bántól és a Csongor és Tündétől olyan lesz mint Kelemen Anna, akkor tiltsuk el gyermekeinket ezektől a szörnyűséges művektől. Ám élek a gyanúperrel, hogy ezeket a könyveket Anna ritkábban forgatta mint állítja, ellenkező esetben jobban hasonlítana egy emberre. Mert most ő maga az ember tragédiája.

A Gyűrűk Urát pedig összemosni a bulvárral elég merész húzás. Tolkien művét bevallottan nem olvasta, de ezek szerint még egy Bors vagy Blikk sem akad a kezébe, mert a bulvárról sincs fogalma. Mindenesetre oktatási kérdésben kikérni a véleményét legalább akkora mellényúlás, mint Kiszel Tündétől tanácsot kérni a szemöldökszedés rejtelmeiről.

Hála a magasságosnak, Kelemen Annából csak egy van. De ez is pont egyel több, mint amennyire szükségünk lenne.

Címkék: idióta
2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/44669/pics/lead_800x600.jpg
idióta
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Éva 2017-11-11 17:11:56
De Sade márki forog a sírjában! Szegény nő, leszállt az agya a fenekébe, zsír és víz.
Válaszolok
Csilla 2017-11-11 17:11:08
Én bármikor össze tudlak kötni a fenékkel! Segg hülye vagy!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?