Blogolj!

Elképesztő: románozzák az erdélyi magyarokat


Gyurcsány Ferenc betalált: létezik egy csoport, amelynek tagjai szerint az erdélyi magyarok románok.

A gyűlöletkampány elérte célját, az Orbán Lapjáról Kitiltottak Társasága nevű Facebook oldalon megjelent a fenti, amelyen azt írják, hogy aki Romániában él, az még akkor is román, ha magyarul beszél. 

Az embernek kedve lenne sírni, amikor ilyen sötétséget olvas, lát. Keressem meg "Juhász Zolit" és tartsak neki történelem órát? Felesleges… Meséljek neki a székelyek Hargita megyei életéről? Nem érti… 

"Egy román ne szóljon bele Magyarország belügyeibe!" – írja a búsuló Juhász (biztos rossz a kedve, szomorú az élete, ha ilyen foglalatosággal üti el az időt). Ebben speciel igaza van. Úgy általában ne szóljon bele egyetlen egy román se a dolgainkba. Elő szokott fordulni, hogy megteszik, de abból soha semmi jó nem jön ki. Például volt egy alkalom, amikor elveszítettünk a hazánk és a nemzetünk egy jelentős részét. 

A megosztás melletti szövegben az is olvasható, hogy a székelyek nem magyarok, hanem székelyek, ilyen formán jár nekik az autonómia, de ők biztos nem akarnak Magyarországhoz tartozni. Ez se kisebb marhaság, mint a románozás. Mert itt vannak például a jászok. Ők sem magyarok? 

Hagyjuk is, hülyeség az egész. 

5
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/44586/pics/lead_800x600.png
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 5 db hozzászólás érkezett!
Éva 2017-11-11 17:26:30
Igaza van, gyalázatos hülyeség, mennyi rossz van az emberekben, valakit mindig gyűlölniük kell, főleg magyar testvéreinket. Ám az idegen kedves. Itt tartunk, ez oktatási hiányosság. A múlt visszaköszön. A birkákat terelik, de hiszem, hogy okosabb mint némely ember, mert közben csak-csak felkap egy-egy kultúrált fűcsomót.
Válaszolok
Toth 2017-11-10 11:02:35
A magyaroknak roman vagyok a romanoknak magyar akkor tulajdonkeppen mi is vagyok en?? Tot vagyok
Válaszolok
Önkormányzat 2017-11-09 17:56:52
A román, az nem nemzet, hanem foglalkozás. ( J.V.Sztálin)
Válaszolok
Illés 2017-11-09 16:42:06
Persze hogy tudják,ezek nem buták,ezek szemetek.
Válaszolok
János 2017-11-09 14:37:42
Alávaló BARMOK vagytok vagy tudatosan csusztattok !!! Aki romániában él , dolgozik, adózik az lehet román állampolgár. Az ott élô magyar nemzetiségû ôslakós lehet román állampolgár de nem román nemzetiségû ! Ezt mindenki tudja !!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?