Blogolj!

Dániel Péter halált kíván, a Facebooknál ez elmegy…


Dániel Péter a magyar közélet egyik legfurább figurája, most éppen Orbán Viktor halálát kívánja a Facebookon, de a közösségi oldalnál ez nem bűn.

Néha ránézek az Izraelbe települt hazánk fia Facebook profiljára. Szórakoztatónak mondjuk nem nevezném, de kávé helyett remek. A Photoshopot Painttel helyettesítő ügyvéd kiváló alkotásokat szokott összehozni az oldalán. Mint például ez: 

Nem vicces ez, hanem inkább szánalmas és várom, hogy a feministák felemeljék a hangukat, mert Dániel Péter ezen a képen bizony nőket aláz a szexista poénjával. 

Az egyik legutóbbi posztja egy kicsit fura és talán túl is megy a Facebook engedte szabályokon. Konkrétan Orbán Viktor halálát kívánja. Így: 

Gondoltam megnézem, hogy megy a közösségi oldalon ez a feljelentősdi és bejelentettem ezt a posztot, mert az azért talán mégsem jára, hogy egy másik ember halálát kívánja valaki. Az eredmény nem váratott sokáig magára. 

Szóval ennyi. Dániel Péter bárkinek kívánhatja a halálát, a Zuckerberg-galaxisban ez elmegy. Ez nem sérti a közösségi alapelveket. Csak azt tudnám, hogy akkor miért olvasom rengeteg embertől, hogy őt letiltották…? 

4
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/44456/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 4 db hozzászólás érkezett!
Éva 2017-11-11 17:38:53
Dániel Péter addig éljen, ameddig az ő Matuzsálemuk élt. Orbán Viktor pedig éljen az emberi kor végső határáig, amennyit a Jóisten ad neki, jó egészségben. /Matuzsálem nem is élt/
Válaszolok
pepe792 2017-11-06 20:07:07
Kamuprofilokat engedik, egy 5 évesnek is nyilvánvaló kamuprofil a facebook szerint nem az. Ha egy politikus azt mondja, hogy több b*zira van szükség, és én hozzászólásban odaírom, hogy "Jó buzulást", azért bünti jár.
Válaszolok
Mária 2017-11-06 19:02:42
Épp ezt akartam írni én is, épp így jártam...már 3-4 alkalommal. Mindig csak a buzik miatt. Tilos kimondani, leírni, minősíteni őket, de egy zsidó megtehet bármit. Már rég sejthető, kik a cenzorok . Ezt a tetűt is már ezren jelentették, mégsem képesek kib@xni, nyugodtan fröcsöghet. Ő megteheti...
Válaszolok
Bea 2017-11-06 17:41:26
Engem ez a tetves face pedig a buzi szóért letiltott egy hónapra. Zisdó csűrhe!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?