Blogolj!

Migránsokkal pörögne Kanada kretén kormánya

Pintér M. Lajos

Nem volt elég figyelmeztetésnek az edmontoni gázolásos, késeléses terrortámadás, egymillió bevándorlót telepítene be a szivárványos Trudeau-brigád.

A kanadai kormánynak alighanem teljesen elmentek otthonról. Miközben Európa a migráció súlyát nyögi, egymás után teszik fel kezüket országai a muszlim bevándorlók integrációjának kudarca okán, és hétről hétre rázzák meg az öreg kontinens mellett immár az USA-t is a véres muszlim merényletek, a juharlevelesek mintha nem ezen a golyóbison élnének. Kanada ultraliberális kormánya bizonyos Justin Trudeau-val az élén ugyanis három év alatt közel egymillió(!) bevándorló befogadását tervezi. A legtöbben Ázsiából – főleg a Közel-Keletről – érkezhetnek. Ráadásul – írta meg a Bloomberg alapján az Index – azért vette a fejébe a kabinet ezt az ökörséget, mert így látja lehetségesnek a gazdaság és az innováció felpörgetését.

A bevándorlással foglalkozó miniszter, az amúgy szomáliai felmenőkel is rendelkező Ahmed Hussen egyenesen úgy fogalmazott, a bevándorlók tehetségükkel hozzájárulnak majd a gazdasági növekedéshez és innovációhoz. A sors fintora, hogy október 1-jén Edmontonban éppen a tárcavezető egy „földije”, egy szomáliai menedékkérő követett el gázolásos, késeléses terrortámadást rendőrök és civilek ellen. Legyünk toleránsnak, akárcsak Trudeau és szedett-vedett bagázsa: az érintett menekült ily módon akarta felpörgetni az innovációt. A társadalmi békesség magas fokát jelzi az is, hogy január végén egy québeci mecsetnél mészárolt muszlimokat egy fehér bőrű, szintén innovatív frankokanadai. Az észak-amerikai országba egyébként annyi innovatív migráns özönlik be, hogy a hadsereget is be kellett vonni az ellátásukba, a montreali olimpiai stadiont igencsak innovatív módon befogadóközponttá alakították át, egy ontariói városban pedig sátortábort rendeztek be az innovatívok számára.

Az edmontoni merénylet után amúgy nem kevés kanadai netpolgár küldte el a miniszterelnököt a pokolba a migránssimogató politikájával együtt, ám a friss tervezet azt mutatja, mindez nem jutott el a tudatáig, legalábbis nem érte el kifinomult piperkőc ingerküszöbét. A honi liberális extrémisták által rajongva imádott Trudeau ficsúr persze távol tartja magát a mindennapok izzadságszagú valóságától: halloween alkalmából Superman legendás ruháját öltötte magára, hogy ezzel puccparádézzon a sajtóban.

Ha ez nem lenne elég a jóból, nemrég robbant a hír, hogy a kanadai kormány több mint egymilliárd dollár kárpótlást kénytelen fizetni az ország őslakosainak a bentlakásos iskolákban elszenvedett sérelmeikért. Amikor még nem voltak ilyen toleránsak és liberálisok a hokinemzet ősei, a 19. századtól az 1970-es évekig sok-sok százezer indián, mesztic és inuit gyereket tettek ki rendszeres fizikai, lelki és szexuális erőszaknak.

Az őslakos indiánokkal le-, a vágyott muszlim migránsokkal most elszámolnak. Ez az igazán innovatív lakosságcsere.

Ennyit még a kanadai gazdaság dinamikájáról.

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/44328/pics/lead_800x600.jpg
bevándorlás,Justin Trudeau,Kanada,migráció,migráns
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?