Blogolj!

A Jobbik elnöke már a liberálisokkal is összekacsintana


Vona Gábor megszólalt a nemzeti ünnepen és ismét egy kalap alá vette a szélsőjobbot – már amennyiben ő még oda tartozik –, a baloldalt, de új elem, hogy bevette a buliba a liberálisokat is.

A Magyarország összes kutyájával és macskájával közös szelfit készítő Vona Gábor tovább tágította a Jobbik szavazóbázisát. Ünnepi megemlékezésében kicsit közelebb húzta magát a liberálisokhoz is. 

(…) nem érdekel, hogy ki a jobb- és baloldali, nem érdekel, hogy ki a mérsékelt és ki a radikális, nem érdekel, hogy ki a konzervatív és ki a liberális.

Szegény Fodor Gábor, vagy éppen Alföldi Róbert most aztán nem is tudja, hogy hova meneküljön. Mert ugye az világos, hogy akkor a legjobb, ha közel van az ellenség, de az már mégiscsak erős, hogy a Jobbik elnöke szíve szerint már ágyba is bújna a liberálisokkal, csak azért, hogy hatalomra kerülhessen. 

Bár nyilván egységes a Jobbik vezetése, de azért szívem szerint meghallgatnám Toroczkai László véleményét, hogy őt például érekli-e, hogy ki a radikális, ki a konzervatív és a ki a liberális. 

Vagy mondjuk mit gondol erről Novák Előd és biztos lenne véleménye Zagyva György Gyulának, de az vélhetően senkit sem érdekel. 

Persze fontos lenne Fodor Gábor hozzállása is ehhez az ajánlathoz, de ő most vélhetően az ügyeleten üldögél, mert a szívbaj első jeleit tapasztalta magán és az ajánlattól talán Alföldi Róbert is átrendezte valamelyik darabját. Aztán persze, amikor mindketten magukhoz térnek az első sokkból, akkor beugrik nekik, hogy miket mondott a liberálisokkal kapcsolatban néhány évvel ezelőtt Vona Gábor, vagy mit kívánt nekik a Jobbik elnöke. 

Aztán megnyugszanak, mert ők is látják, hogy ez már nem más csak vergődés. 

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/43978/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Éva 2017-10-24 10:31:17
Érdemes lenne utánanézni hány alapszervezete maradt a Jobbiknak. Ezekben az alapszervezetekben már csak azok vannak akik "tiszteletdíjért" az Önkormányzatokban, valamilyen bizottságban ücsörögnek, és semmi érdemlegest nem tesznek. A Jobbiknak a posztkommunista-liberális kormányok alatt még volt mondanivalója, jelentősége. Mára kifogytak az érvekből, pusztulásra vannak ítélve. Sok pártnak volt ez a sorsa az évtizedek során. Vona Gábor sietteti ezt a folyamatot. Törődik is ő a haza sorsával? Gondolom már belátta magában nem képes hasznosabb kormányt összehozni a jelenleginél, tehát marad számára a gyűlölködő semmitmondás.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?