Blogolj!

Márpedig kvóta lesz – videó


Niedermüller Péter – magyar képviselő Brüsszelben. Pontosabban: magyar állampolgárságú képviselő.

A DK színeiben került az Európai Parlamentbe, vagyis nagy csodát nem várhattunk tőle, de az azért mégis túlzás, hogy gyakorlatilag csak árt a hazánknak. A miénknek. Most egy videóban "ekézi" a kormányt, de ez a legkevesebb, mert ezt már megszoktuk, ugyanakkor az egyik legfontosabb mondatot idézzük szó szerint (tényleg így hangzott el, alább a videóban ellenőrizhető). 

Minden ország számára megállapít a rendelet egy bizonyos számát a menekülteknek, akit el tudnak ott látni. A GDP, a lakosság és az ország területi nagysága összefüggésében. És aki ezen a bizonyos számon, ezen a bizonyos KVÓTÁN felül érkezik az országba, azt más tagállamokba viszik tovább.

Szóval, kvóta lesz. Nyilván Niedermüller örömére. Már csak azért is, mert a továbbiakban arról beszél, hogy az Unión belül mindenkinek részt kell vállalnia a feladatokból, vagyis ezzel arra utal, hogy a mi hazánknak is migránsokat kell befogadnia. Arról nem beszél, hogy a mi hazánk, "saját zsebből" kerítést épített, amivel megvédte az egész schengeni övezetet. Az, hogy ennek a költségéből nem vállal semmit az EU ez nem zavarja Niedermüllert. 

Ebből is látszik, hogy ez csak a mi hazánk. 

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/43925/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Éva 2017-10-23 09:53:03
Elképesztő aljasság. Az ember nem postai küldemény. Sok feladat vár még ránk, sok magyar embert kell még kiemelni a gödörből, ahová az ilyen paraziták lökték évtizedeken keresztűl. Miért kell elviselnünk ezeket a fejnélküli gazokat és meddig? Vegyük már elő a vesszőseprűket!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?