Blogolj!

Együtt a Jobbik és az MSZP? Szavazás!

Kecskés István

A jövő elkezdődött? Az MSZP és a Jobbik képviselői közösen demonstráltak Nagykőrösön. Ezt azért nem nagyon gondoltuk volna.

Béke, barátság elvt… bajtársak!

A közös megmozdulással kapcsolatban a Csengetett Mylord? című sorozat szerethető hülyegyere Harry egyetlen klasszikussá nemesedett mondata jut az ember eszébe: "Hova vezetne ez?"

És valóban. Hova vezet az, amit művel a Jobbik, az atomjaira hullott MSZP-vel? Mert az még hagyján, hogy Vona Gábor "kedves baloldali honfitársainak" tartja az eddig csak kommunistázott szocialista szavazókat, de már közösen is tüntetnek. A cukisodó szélsőjobb odajutott, hogy már az MSZP-vel is lepaktál, s ez azért erősen mutatja, hogy Vona Gábor elnök úgy remeg a hatalomért, mint a miskolci kocsonya. 

Semmi sem számít és semmi sem szent. Félreértés ne essék: tőlem aztán azzal táncol Vona, akivel akar, de azért ilyen csúnyán magyar párt még nem rúgta izomból arcon a saját szavazóit, mint most a Jobbik. Mert eddig durva volt a Jobbik tónusa az MSZP-vel szemben és az a legkevesebb, hogy úgy kommunistáztak, mint a nagyok. Volt itt minden: hazaáruló, diktátor, zsarnok, elnyomó, utódpárt meg minden. 

Ehhez képest most összeálltak. Az összeesküvés elméletek szerint persze nem is most, hanem már sokkal korábban, úgy a Jobbik alapításánál, mert a sokat tudók némelyike szerint eleve az MSZP alapította a Jobbikot. Ezt nem hiszem. Ez egy új szerelem lesz itt az őszi tavasz kellős közepén. 

Ön szerint? 

Összefog a Jobbik és a baloldal?

Szavazok
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/43708/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?