Blogolj!

Négy szavazatott kapott a Munkáspárt jelöltje

Kecskés István

Négyet. Összesen. A devecseri polgármester választáson jött össze ez az eredmény az igazi kommunistának. Bravó!

A Magyar Munkáspárt számomra a hazai politikai élet egyik legszórakoztatóbb jelensége. Értelme semmi, eredménye nulla – jelen esetben négy –, támogatottsága az elenyésző fele. Kabaré. Persze minden tisztelet Thürmer Gyula pártelnöké, aki hosszú ideje vezeti a vörösingeseket. Pesze nemcsak azért illeti kalapemelés Thürmert, mert jól láthatóan szeret széllel szemben vizelni, hanem azért is, mert nem adja fel. 

Most, hogy itt az újabb sikeres(nek mondjuk nem nevezhető) önkormányzati választás, nyilván nem kongatják a vészharangokat a párt központi bizottságánál. Történt, hogy a devecseri voksoláson harcbaszállt a polgármesteri poszért Nagy Sándor, aki négy – 4 – szavazatot kapott. Nem vagyok tisztába a kommunista úr családi hátterével, de ez számomra egy átalgos magyar família képét festi fel. Apa, anya és két gyerek. Az pont négy szavazat… Szűk családi körben lerendezték. Bár lehet, hogy akadt azért Devecserben egy ifjúkommunista, aki behúzott egyet Nagy Sándornak. 

Ettől az eredménytől persze nem megy el Thürmerék kedve a politikától. Sőt! Bizonyára meghallgatják ma az internacionálét és már nyomulnak is tovább a következő csapásig szavazásig. Mert már itt is van az "új és friss erő", tovább a lenini úton!

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/43639/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?