Blogolj!

Megdöbben, hogy melyik párt reklámozza a Soros-konzultációt a Facebookon


Hamarosan már igazán dübörög a kampány. Érdemes szétnézni a közösségi médiában, hogy melyik pártnak milyen a borítóképe. Érdekes.

Haladjunk a Parlamentből kifelé, a kormánytól az ellenzék irányába, vagyis nézzük, hogy milyen a Fidesz borítóképe. 

Tömeges, zászlós, magyaros – kicsit pártos. Vélhetően azt mutatja, hogy milyen sokan állnak a kormány és a párt mellett. Hogy a KDNP frakció és párt borítója mire utal, azt nehéz megítélni, de az kétségtelen tény, hogy a formációhoz illő, mondhatni teshezálló képet toltak fel a Facebookra borítónak. 

Az MSZP ugye nem nagyon tud saját arcot szerepeltetni a közösségi médiában, hiszen jelenleg nincs listavezetője a pártnak – tényleg kettessel, vagy nullása kezdődik majd a lista? –, így aztán egy mémet dobtak fel. Közepesen vicces. 

No, de csapjunk át a személyi kultuszba! A Jobbik az első, amely az elnökét tette fel: Vona Gábor kicsit pohotoshopolt, vagyis retusált, kisimított arca néz ki a monitorból. Nem csálé a nyakkendője egy kicsit? 

Az LMP is azt mutatja, hogy lehet más a borítókép, hiszen Szél Bernadett szeretne valami elképesztően új korszakot kezdeni. Mondjuk azt nem írja, hogy mihez képest és hogyan, de az itt is látszik, hogy a zöldpártnál is van olyan szakember, aki ért a retusáláshoz. 

És akkor jöjjön maga a természetes szépség kép, amelyhez aztán senki sem nyúlhat, de még csak bottal sem piszkálhatja meg: a Demokratikus Koalíció nem foglalkozik a trendekkel, egy szép nagy Gyurcsány Ferenccel sokkaolja a látogatót. 

Az Együtt sem maradhat le – ha már az országgyűlésből ugye… –, csináltattak is egy színben és mondanivalóban kaotikus borítót. 

Rohamléptekkel közeledünk a kamu pártok felé, nézzük is a Magyar Kétfarkúkutya Párt. Voltak ennél már viccesebbek is. 

No, de nézzük, hogy melyik az a mozgalom, amelyik egyedüliként Soros Györgyöt szerepelteti a borítóján. A Momentum. Indirekt reklámozzák a nemzeti konzultációt. 

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/43607/pics/lead_800x600.jpg

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Éva 2017-10-15 17:47:16
Látszik, hogy az ellenzék fantáziája bedugult, elavult. Nosza, rajta ki hisz nekik?
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?